Как аз печеля от интернет $
След дълго търсене намерих работещ начин за печелене от интернет !
Рейтинг 0
entry 24.04.2013г. в 21:41ч.
Усещах как просто си губех времето което прекарвам в интернет за не много смислени неща и това ме подлудяваше !Преди извесно време започнах да търся възможности и начини за изкарване на пари от интернет Открих доста информация и начини,някои от които искаха доста познания които аз нямах а други бяха пълна измама! Вниманието ми се спря върху PTC програмите Видях,че има много PTC сайтове и много различни мнения... Бях отчаен понеже някои казваха,че плащат и си струва човек да се развива в тази област,други казваха че те са една голяма измама.
Затовова реших да не слушам какво казват а да пробвам и да разбера от личен опит !Сега след толкова време мога да кажа,че и двете страни са прави,и тези които казват че си струва и тези които казват,че това е лъжа.Понеже има изклучително много PTC програми и всеки ден излизат нови ... шанса да попаднете на измама не е малак! Има няколко неща които трябва да знаете преди да започнете да се занимавате и да печелите от PTC сайт за да можете да отсеете тези които си заслужават и плащат ! Направил съм блог в които съм споделил кои са 2-та най-печеливши PTC сайта и съм дал подробно инфо как се печели от PTC сайт.Става въпрос за печалби от 300$+ през свободното ви време без да се изисква никаква инвестиция !

Ето го и самия блог: [Vuzpolzvai se i ti ![/size]

Ето и доказателсво за моите плащания: 6,13 $

за връзка Email: direktoriibg@abv.bg Skype: iskren911


Желая ви хубави неща повече печалби и да сте още по готини ! smile.gif

« Следващо най-старо · Как аз печеля от интернет $ · Следващо най-ново »

Коментари

post 16.07.2013г. в 14:08ч.
Коментар #1


Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 23
Дата на регистрация: 6.12.2012г.
От: Русе
Потребител # 22 893Реших да пробвам да се уверя дали наистина това което казваш действа макар, че имах доста съмнения... но сега ето, че вече тегля пари ! smile.gif
Go to the top of the page
post 18.10.2013г. в 12:35ч.
Коментар #2


Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 1
Дата на регистрация: 1.09.2013г.
Потребител # 23 407Ето още един начин за бизнес, която няма нужда от стартов капитал: Бизнес без стартов капитал
Go to the top of the page
post 19.10.2013г. в 10:27ч.
Коментар #3


Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 18
Дата на регистрация: 12.08.2009г.
Потребител # 7 754Ето още една възможност за печелене на пари онлайн
http://paid.to.click.free.bg/index.html
Go to the top of the page
post 14.11.2013г. в 12:44ч.
Коментар #4


Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 0
Дата на регистрация: 14.11.2013г.
Потребител # 23 541И Може да печелиш още и от тук.
http://www.marketglory.com/strategygame/nikolela
Go to the top of the page

 
« Следващо най-старо · Как аз печеля от интернет $ · Следващо най-ново »
 

НПВСЧПС
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-->
-->
-->
-->
За тези които се интересуват как се печели от Ojoo

Ojooo описание

Представям Ви хита сред рекламните програмите - Ojooo
Ojooo е уникална немска платформа за гледане на реклами и печелене от реклами.
Програмата набира скорост с огромни темпове и в рамките на няколко месеца регистрираните потребители надхвърлят 1,7 милиона.

Какво представлява Ojooo?

-социална мрежа
-пощенски услуги
-видео услуги
-рекламни услуги (тип Adwords и Adsence)
-създател на сайтове и темплейти
-борса, която заплаща за закупуване и гледане на реклами (PTC)

Сайтът е лесен и удобен за работа с приятен дизайн.

Допълнителни доходи чрез ОjooоНай-важното е, че чрез Оjooo печелим пари. Това става основно по 2 начина:
1.Гледане на кратки реклами: всеки ден разглеждаме рекламите поместени в сайта които са от порядака на 30 до 70 като за всяка получаваме заплащане в зависимост от времетраенето и (от 3 до 60 секудни)
-освен реклами има простички задачи за решаване които също ни носят печалби.
2.Чрез реферали (това са хора на които сме поканили да се присъединят в прогмрата Оjooo посредством нашия уникален линк които получаваме веднага след регистрацията си) Тук трябва да отбележа, че в Ojooo се предлагат наети реферали което е едно от големите предимства на сайта, но за това ще говоря по долу. Тук нямаме и ограничение на парите които можем да получаваме понеже няма лимит на рефералите.

За да стане по разбираемо ще покажа нагледно за какво говоря:

Къде се намират тези реклами и как да ги гледаме?след като направите това ви се появяват и рекламите(по едно и също време не може да гледате повече от 1 реклама)След което се отваря нова страница с рекламата и изчаквате таимера да изтече за да ви бъдат начислени парите. После затваряте страницата и така на следващата реклама.

Реферали: делят се на 2 вида; директни(такива които ние сме поканили) и наети така наречените "rented referrals". Наетите реферали са чудесна възможност за хора които не обичат да се занимават с промотиране. Тези реферали са хора които са се регистрирали в Ojooo самостоятелно без да бъдат поканени от някои и сайта ни ги предоставя за наемане. По този начин те започват да "работят за нас", като за всекидневната им активни ние получаваме комисиони. За разлика обаче от директните реферали които нямат лимит( можем да имаме колкото си поискаме) наетите си имат лимит от 2000, или можем да имаме максимум 2000, не повече.

Premium ниво

Освен стандартното членство за което не е нужно нищо повече от безплатна регистрация, сайта предлага и повишаване на нашето ниво на "Premium" или "Premium+" като това от своя страна ни носи много бонуси и отваря нови възможности за повече печалби. В таблицата по долу са описани разликите между Standart, Premium и Premium+Получаване на парите

В самият сайт по всяко време можем да видим колко $$ сме заработили до момента. Минимума за теглене от Оjooo e 2$, или когато направим 2$ ние вече може да си ги изтеглим. Сайта ползва най-известните разплащателни процесори а именно Paypal и payza (за тези които не знаят, нужно е да имате регистрация в PayPal или Payza (препоръчвам ви PayPal)) Парите се превеждат до 24 часа след което може да правите каквото си поискате с тях.

доказателства за плащане:Заключение
В момента Ojooo е най-добрият подобен сайт в света. Най-доброто му е това, че дава най-добри печалби, лесен и удобен е за ползване, не е нужно да сте IT специалисти за да се справите.
Ако се възползвате правилно това може да се окаже един доста добър източник на ежедневни приходи. Всичко зависи от вас, от вашето постоянство и желание.

топ оферта: Всеки преминал на ниво Premium+ ще получи бонус 20$ пратени от мен директно във вашия paypal, за Premium бонусът е 10$. За повече информация се свържете с мен.

линк за регистрация: Ojooo безплатна регистрация

Ако имате въпроси свържете се с мен.
Email: direktoriibg@abv.bg
skype: Iskren911
-->

Калдейта ЕООД - © 2003-2009. Всички права запазени.