Reply to this topicStart new topic
> Въпрос за web page maker
emil9216
публикация 15.06.2007г. в 18:11ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 3
Дата на регистрация: 13.06.2007г.
Потребител # 3 061

За първи път се опитвам да си направя саит и използвам web page maker.Проблема за които искам да питам е че когато напиша изречения в средата на страницата на web page maker когато ги кача на саита те не излизат в средата ами по към лявата част на екрана.Подобен проблем имам и с снимките.Снимка която поставих за фон когато я качих в саита не се виждаха части от периферията на снимката.И по принцип когато слагам снимка за фон трябва ли да е с същия размер като резолюцията на десктопа ми ( например ако резолюцията на десктопа ми е 1024x768 и снимката ли трябва да е с същия размер)
Go to the top of the page

+Quote Post
bubust
публикация 15.06.2007г. в 18:23ч.
Коментар: #2

ГлавореЗ

Съобщения: 600
Дата на регистрация: 4.01.2007г.
От: София.
Потребител # 1 823

Другия път гледай да си в правилния раздел!
За фона - Не. Браузъра винаги има някои неща, които добавя. Най-малкото лентата отгоре. Фона бих ти препоръчал да е някаква малка картинка, която да се копира многократно. Примерно това Прикачи файл  background.PNG ( 151 байта ) Брой сваляния: 38
- е фон на това .
За снимките - зависи как искаш да ги центрираш и спрямо какво.

+Quote Post
kotkaa
публикация 19.06.2007г. в 20:48ч.
Коментар: #3

Новак
*

Дата на регистрация: 19.06.2007г.
Потребител # 3 106

Не ползвай web page maker! biggrin.gif

+Quote Post
bishop
публикация 6.08.2007г. в 17:55ч.
Коментар: #4

Новак
*

Съобщения: 1
Дата на регистрация: 6.08.2007г.
Потребител # 3 489

извинете но имам въпрос за програмата като я свалих тя ми иска някакъв код аз преди го знаех този код но сега не го помня та това беше преди 1 година някой ако може да хелпне

+Quote Post
justice
публикация 23.09.2007г. в 13:37ч.
Коментар: #5

Новак
*

Дата на регистрация: 22.09.2007г.
Потребител # 3 811

Да, проблемът е разрешим.И аз работя с web page maker целта е да нагласиш фона виж как съм го направил justice-bg.hit.bg като направиш надписа го мести докато не го натаманиш.

+Quote Post
kimberly94
публикация 9.11.2008г. в 12:34ч.
Коментар: #6

Новак
*

Дата на регистрация: 9.11.2008г.
От: Ruse
Потребител # 6 064

Ох моля Ви помогнете ми! Туко ще си свалих програма и не знам как да сложа дизайна след това в дир.бг...как става? speak.gif

+Quote Post
cwpa
публикация 18.02.2010г. в 22:47ч.
Коментар: #7

Потребител
**

Съобщения: 53
Дата на регистрация: 23.01.2010г.
Потребител # 9 601

ЦИТАТ(kimberly94 @ 9.11.2008г. в 13:34ч.) *
Ох моля Ви помогнете ми! Туко ще си свалих програма и не знам как да сложа дизайна след това в дир.бг...как става? speak.gif

аз ще ти помогна ще ти обясня ка да работиш с програмата след като си я свалил избираш цвят на сайта или от инсерт имагес и си избираш дизайн тя програмата е лесна и видео и музика може да поставиш и даже и търсачка и брояч това става с хтмл редактора на програмата влизаш в инсърт и отдоло предпоследното кликаш и пишеш хтмл кода или вавеждаш и става много лесно и проятно на скоро открих тази програма и се обедих че е добра и ще работя с нея но да знаете че тя прави реклама сама и тази реклама аз е премахвам с др програма в дир бг трябва и папката да качиш имаг и наче без папката нестава да но да сам помогнал!

+Quote Post
yorker
публикация 10.03.2010г. в 18:37ч.
Коментар: #8

Новак
*

Дата на регистрация: 10.03.2010г.
Потребител # 10 283

Искам да разбера мога ли да си направя система за коментари и система за регистрция с Web Page Maker и как моля ви помогнете ми ако0 някой знае как .. да помогне !! За връзка skype : volley_ball_mania
Прикачени файлове
Прикачи файл  382651915612.jpg ( 54.25 килобайта ) Брой сваляния: 24

+Quote Post
riki4
публикация 10.03.2010г. в 19:04ч.
Коментар: #9

Редовен потребител

Съобщения: 214
Дата на регистрация: 26.03.2009г.
От: Русе
Потребител # 6 903

ЦИТАТ(yorker @ 10.03.2010г. в 18:37ч.) *
Искам да разбера мога ли да си направя система за коментари и система за регистрция с Web Page Maker и как моля ви помогнете ми ако0 някой знае как .. да помогне !! За връзка skype : volley_ball_mania

Първо не ми стана ясно защо е тази снимка след поста но както и да е...... та по въпроса с регистрацията и коментарите само с Web Page Maker няма да стане. С него може да си изградиш евентуално формата за тази регистрация, но все пак този потребител трябва да се запаметява някъде. Нали така? Нужна ти е база от данни, към която да се изпраща заявка за новопостъпил потребител и да се съхранят неговите данни. Попринцип не е много сложна цялята схема, но ми се струва, че е нужно още малко да почетеш и ще разбереш как стават нещата. За системата за коментари няма да обяснявам, тъй като там нещата отново не се свеждат до един Page Maker.

Успех smile.gif

+Quote Post
turboto5
публикация 13.03.2010г. в 00:08ч.
Коментар: #10

Потребител
**

Съобщения: 61
Дата на регистрация: 6.12.2008г.
Потребител # 6 210

riki4 е напълно прав, нужна е база данни. yorker единственото което мога да ти предложа ако не ти се занимава е проста чат система, която е на външен сървър, като на пример тази: ... е не е "система за коментари", но като за начало... biggrin.gif

+Quote Post
tinnahriso
публикация 11.12.2012г. в 13:47ч.
Коментар: #11

Новак
*

Съобщения: 2
Дата на регистрация: 11.12.2012г.
Потребител # 22 901

moje li nqkoi da mi pomogne s proekt v adobe page maker, imam da prava broshura, molq vi ako nqkoi ima takuv proekt da go prati, blagodarq vi predvaritelno

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 12:32 - 9.06.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.