![]() ![]() |
4.01.2008г. в 12:19ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 39 Дата на регистрация: 11.07.2007г. Потребител # 3 267 |
Добър ден ! Най - напред Честита Нова Година на всички !! Та сега към същинския въпрос . Искам да ви помоля да ми даде линк от където да си изтегля Maya 3D моля ви ! |
|
|
4.01.2008г. в 17:54ч.
Коментар:
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 161 Дата на регистрация: 19.08.2006г. От: София Потребител # 810 |
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index...&id=7635018
това е Maya PLE (PLE=personal learning edition) и е само за некомерсиални цели сваляш, пробваш, учиш .... след това можеш да си закупиш пълната версия, ако ти хареса... може да опиташ и по торент тракерите да потърсиш, но не бих ти дал линк главно защото е против правилата и защото необичам някой да получава всичко наготово, така другия път ще се оправиш и сам. |
|
|
4.01.2008г. в 18:27ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 39 Дата на регистрация: 11.07.2007г. Потребител # 3 267 |
Ахам все пак мерси ! А ти професионално ли се занимаваш с това и ако да може ли по някакав начин да ми покажеш някакви твои постижения
|
|
|
5.01.2008г. в 14:53ч.
Коментар:
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 161 Дата на регистрация: 19.08.2006г. От: София Потребител # 810 |
еми да отскоро професионално се занимавам с Maya, немога да ти покажа какво правя защото всичко си остава собственост на клиентите ... ако се направи някъкъв 3д конкурс в сайта с радост ще участвам, ако имам свободно време, че в момента ми е сесията ...
|
|
|
8.01.2008г. в 11:27ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 7.01.2008г. Потребител # 4 608 |
D.K. в 3dbg често има 3d конкурси ама няма да е зле и тук да пуснете някой, че там са само изроди аз се занимавам от около 3 години с Мая, но съвсем от скоро и аз почнах да взимам пари(работя с клиенти).
wades. ако питаш мен направо си свали пълната версия на Мая, източници колкото искаш аз така правя и работя на Мая 7 като започнах на Мая 6 според мен от Autodesk не са добавили нищо съжествено в осмицата. |
|
|
8.01.2008г. в 16:19ч.
Коментар:
|
|
мн ми е приятно да видя някой дето се занимава с Maya...
честно казано, въпреки че съм на Maya 8.5 нямам много време да разглеждам новостите, но има някои много приятни моменти в новите версии... сега ще минавам на Maya 2008 където вече има доста неща който ме радват... и понеже мисля скоро да направя някъква фирмичка сега като са новите регистрации ако имаш някакъв интерес пиши и на лични може, да сформираме нещо, че да си помагаме и да имаме повече клиенти @wades: за учене Maya 7 е най добрият избор защото има мнооого уроци в 8-мицата са размесстени менютата и неможеш да се оправиш ако си начинаещ Това съобщение е било редактирано от D.K на 8.01.2008г. в 16:22ч. |
|
|
8.01.2008г. в 19:32ч.
Коментар:
|
|
![]() Редовен потребител Група: Глобални модератори Съобщения: 163 Дата на регистрация: 22.08.2006г. От: София Потребител # 835 |
ЦИТАТ(D.K @ 4.01.2008г. в 18:54ч.) ![]() ;id=7635018 това е Maya PLE (PLE=personal learning edition) и е само за некомерсиални цели сваляш, пробваш, учиш .... след това можеш да си закупиш пълната версия, ако ти хареса... може да опиташ и по торент тракерите да потърсиш, но не бих ти дал линк главно защото е против правилата и защото необичам някой да получава всичко наготово, така другия път ще се оправиш и сам. Можеш ли да качиш някъде и да дадеш линк към версия 7 на Autodesk Maya Personal Learning Edition? |
|
|
8.01.2008г. в 20:09ч.
Коментар:
|
|
за PLE версиите ти трябва soft-key който пращат от Alias/Autodesk
и за 7мата вече няма, само за 8.5. .. .. а и 7мата съм я изтрил вече само email-a от Alias ми стои със soft-key-a, ако си я намериш отнякъде ще ти го препратя да пробваш с него, въпреки че мойта съм я активирал и може да не стане ... PLE 7 беше много отдавна ... вече 2 3 години май... още Autodesk не бяха купили Alias славни времена сега Autodesk разграбиха сичко скоро купиха и Mudbox .... искат някакъв монопол да направят явно |
|
|
8.01.2008г. в 20:16ч.
Коментар:
|
|
![]() Редовен потребител Група: Глобални модератори Съобщения: 163 Дата на регистрация: 22.08.2006г. От: София Потребител # 835 |
Разбрах, мерси много. На работното място не мога да ползвам нелегален софтуер, а сега искам да си изградя знанията, защото в момента са само повърхностни. Затова идеята с безплатната учебна версия ме устройва, но всички казахте, че 7цата е мн по-лесна за учене и т.н.
|
|
|
![]() ![]() |