Reply to this topicStart new topic
> Уеб сайт - идеи и препоръчки за оптимизация и др.
thecharmedone
публикация 16.08.2018г. в 17:01ч.
Коментар: #1


Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 9
Дата на регистрация: 25.08.2017г.
Потребител # 25 056

Привет! С мои роднини сме решили да правим сайт и да вложим в него. Желаем да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Намерили сме и хора, които ще ни помагат за част от нещата. Възникнаха няколко въпроса, които ни интересуват:
1. Как е по-добре - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ме убеждават да закупя такъв с история, защото по-бързо ще може да се класира в търсещите машини. Ако това е вярно, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
2. Трябва ни линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко време трябва да инвестирам, за да има ефект. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
3. В Интернет четох и за така наречените спомагателни блогове. Все още ли този вариант действа, защото видях, че всички имат различно мнение по този казус. Аз лично бих тествал, за да видя какъв ефект ще мога да получа. Отново трябва да питам как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.
Go to the top of the page
 
+Quote PostReply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

 

RSS Олекотена Версия Сега е: 21:32 - 31.07.2021г.

Калдейта ЕООД - © 2003-2009. Всички права запазени.