Reply to this topicStart new topic
> Първи опит с Фотошоп-а!
trick [mpt]
публикация 4.05.2008г. в 13:36ч.
Коментар: #1

Потребител
**

Група: Потребители
Съобщения: 60
Дата на регистрация: 28.01.2008г.
От: BG
Потребител # 4 779

Бях пуснал тема ,в която молих за помощ да ми се направи хедър (шапка) за сайта ми,но реших да се потрудя (поне да опитам) и да си създам собствена!
Кажете дали е добре за първи опит! А и да кажа,че това би трябвало да е морски бряг,"бялото" е пяна от вълните,горната тъмна част съответно хоризонт и небе и море с леко отражение на облаците...

Това съобщение е било редактирано от trick [mpt] на 4.05.2008г. в 13:38ч.
Прикачени файлове
Прикачи файл  header.png ( 212.91 килобайта ) Брой сваляния: 727

Go to the top of the page

+Quote Post
integrall
публикация 4.05.2008г. в 16:04ч.
Коментар: #2

Новак
*

Съобщения: 46
Дата на регистрация: 30.08.2007г.
От: Някъде там
Потребител # 3 670

ЦИТАТ(trick [mpt] @ 4.05.2008г. в 13:36ч.) *
Бях пуснал тема ,в която молих за помощ да ми се направи хедър (шапка) за сайта ми,но реших да се потрудя (поне да опитам) и да си създам собствена!
Кажете дали е добре за първи опит! А и да кажа,че това би трябвало да е морски бряг,"бялото" е пяна от вълните,горната тъмна част съответно хоризонт и небе и море с леко отражение на облаците...

Здравей smile.gif
Искам първо да те попитам няколко неща smile.gif - защо щом като е море и вълни е черно бяло не смяташ ли че ще е по добре в цвят ..... (лично мое мнение) и за какъв сайт става вапрос защото споменаваш че това ще е шапка но мисля че така черно бяла и с този мотив на нея малко трудно ще се върже към някаква тема smile.gif

+Quote Post
trick [mpt]
публикация 7.05.2008г. в 20:30ч.
Коментар: #3

Потребител
**

Потребител # 4 779

ЦИТАТ(integrall @ 4.05.2008г. в 16:04ч.) *
Здравей smile.gif
Искам първо да те попитам няколко неща smile.gif - защо щом като е море и вълни е черно бяло не смяташ ли че ще е по добре в цвят ..... (лично мое мнение) и за какъв сайт става вапрос защото споменаваш че това ще е шапка но мисля че така черно бяла и с този мотив на нея малко трудно ще се върже към някаква тема smile.gif

Т'ва е "Демо"...така да се каже,иначе понеже заради именния ми ден не съм сядал много на компа ,успях да оцветя поне тревичката...А също и тематиката не съвпада ,но ми кажи (поне някакви предложения дай) какво да нарисувам за Личен сайт с нещата ,които ме кефят като музика,клипчета,снимки и т.н.
Мери,че даде мнение все пак съм начинаещ smile.gif

+Quote Post
integrall
публикация 8.05.2008г. в 12:28ч.
Коментар: #4

Новак
*

Съобщения: 46
Дата на регистрация: 30.08.2007г.
От: Някъде там
Потребител # 3 670

ЦИТАТ(trick [mpt] @ 7.05.2008г. в 20:30ч.) *

Здравей отново smile.gif
Да ти кажа че не е задължително в шапката да покажеш за какво се отнася саитът ти още по малко в случая е личен сайт smile.gif шапки можеш да видиш и тук в www.uroci.net във формата за търсене напиши "шапка" и ще видиш много варианти с които най-малко можеш да започнеш след това започваш към тях да прибавяш и други елементи (започнеш да обогатяваш своят опит) и така smile.gif

+Quote Post
a60a70
публикация 8.05.2008г. в 13:18ч.
Коментар: #5

Редовен потребител

Съобщения: 116
Дата на регистрация: 30.11.2006г.
От: Велико Търново
Потребител # 1 574

На мене много ми харесва thumbsupsmileyanim.gif

+Quote Post
trick [mpt]
публикация 8.05.2008г. в 23:49ч.
Коментар: #6

Потребител
**

Потребител # 4 779

ЦИТАТ(a60a70 @ 8.05.2008г. в 13:18ч.) *
На мене много ми харесва thumbsupsmileyanim.gif

Мерси за положителните отоговори и на двамата,аз мислех,че ще се почнат няк'ви коментари от сорта на: "Ебати тъпнята!"; "Омг съкс"; "Голяма грозотия!" (не чак такива ,но с такава насоченост)..Има доста да уча,но като се има на предвид,че съм ползвал само четки biggrin.gif Те са ми няй-леснички ,но ще видя някоя подходяща (сливаща се с бекгроунда ми) шапка из Уроци.ком и ще усъвършенствам! clap.gif

Това съобщение е било редактирано от trick [mpt] на 8.05.2008г. в 23:50ч.

+Quote Post
witch_honor
публикация 10.05.2008г. в 12:44ч.
Коментар: #7

Новак
*

Съобщения: 15
Дата на регистрация: 10.05.2008г.
От: София
Потребител # 5 360

ЦИТАТ(trick [mpt] @ 9.05.2008г. в 00:49ч.) *
Мерси за положителните отоговори и на двамата,аз мислех,че ще се почнат няк'ви коментари от сорта на: "Ебати тъпнята!"; "Омг съкс"; "Голяма грозотия!" (не чак такива ,но с такава насоченост)..Има доста да уча,но като се има на предвид,че съм ползвал само четки biggrin.gif Те са ми няй-леснички ,но ще видя някоя подходяща (сливаща се с бекгроунда ми) шапка из Уроци.ком и ще усъвършенствам! clap.gif

Според мен една такава шапка ще се върже перфектно с един сайт с тъмно сиво-син фон, и малко така балади за музикален фон и заспива отвсякъде! Моите поздравления - когато аз почнах с Фотошопа не можех да направя и кръгче, без да се разтреперя от нерви smile.gif thumbsupsmileyanim.gif

+Quote Post
trick [mpt]
публикация 24.05.2008г. в 14:52ч.
Коментар: #8

Потребител
**

Потребител # 4 779

ЦИТАТ(witch_honor @ 10.05.2008г. в 13:44ч.) *
Според мен една такава шапка ще се върже перфектно с един сайт с тъмно сиво-син фон, и малко така балади за музикален фон и заспива отвсякъде! Моите поздравления - когато аз почнах с Фотошопа не можех да направя и кръгче, без да се разтреперя от нерви smile.gif thumbsupsmileyanim.gif

Даам...Обаче нешо не ми се връзват нещата на мен...направих друга глава обаче не мога да вържа цветовете и все нещи не ми харесва... speak.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 03:19 - 9.06.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.