Uroci.net - !

folioproductions

: folioproductions
:
:
: 20.
: photoshop ... 2 !!!
: 29.10.2012 14:52:06
: 27.07.2013 07:31:41

folioproductions

Liqify

.

folioproductions   :    : 422   : 0

Smudge .

Photoshop signatura

folioproductions   :    : 443   : 0

/Speed Art/

:)

folioproductions   :    : 22177   : 0

- !

»
folioproductions   :    : 70265   : 1

( )

() !

folioproductions   :    : 9795   : 0

( )

. , ""

folioproductions   :    : 10064   : 0

 

КЪЩИ

Сървърът разполага с около 30 къщи във Лос Сантос със времето ще бъдат добавени още къщи

Бизнеси

Сървърът разполага с около 30 бизнеса във Лос Сантос със времето ще бъдат добавени още бизнеса

Банка и Банкомати

Сървърът разполага с 1 Главна банка която се намира до San Andreas Police Department

В сървърът има 5 банкомата, който може да се обират чрез командата /robatm, макс обир е 100 000$

Банди

Сървърът разполага с 6 официални банди Varrios Los Aztecas, Grove Street Families , Idlewood Ballas, Los Santos Vagos и San Andreas Police Department и

Los Santos Rifa.Всякоя нелегална банда може да обира банкомати и да се бори за /finfo

Всякоя нова банда получава 5 превозни средства 6 скина за всеки ранк и Къща

Лични превозни средства

Може да си купувате всякакви лични превозни средства с пари във играта.

Работа и Умения

Сървърът разполага с Jobs система и ранк система за Jobs уменията.Във сървърът може да работите Sweep, Pizza, Truck, Garbage и Deliver

Колкото повече си развивате Job уменията толкова по-големи бонуси получавате като завършите работата.

Kills Rank Система

Във сървърът има Kills система при 1500+ убийства получавате Silver ранк, 3000+ убийства получавате Gold ранк, 4500+ убийства получавате Diamond ранк и

6000+ убийства получавате Platinium ранк

Телепорти

Сървърът разполага със 2 телепорта за сега /tt /dm.При телепорта /tt има скрит Armor и Heal

Paycheck система

На всеки кръгал час има Paycheck от него получавате Пари и EXP

Сървърът разполага с още доста неща може да влезете и да ги видите

Eкипа на Galactic Massive server ви пожелава приятна и спокойна игр
" } } ["PUBDATE"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(31) "Sun, 19 Nov 2017 23:31:53 +0200" } } ["GUID"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(48) "http://uroci.net/forum/index.php?showtopic=77150" } } } [7]=> array(5) { ["TITLE"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(60) "ОТСЛАБВАЙТЕ БЕЗ УСИЛИЯ И ЛИШЕНИЯ" } } ["LINK"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(48) "http://uroci.net/forum/index.php?showtopic=77147" } } ["DESCRIPTION"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(6745) "ДЕСЕТ ПРАВИЛА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛО
Предлагам на вашето внимание десет правила за безболезнена редукция на телесното тегло. Те се основават на многобройни научни изследвания и са публикувани в американското издание Diets in Review.


1. Направете менюто си разноцветно!

Плодовете и зеленчуците са незаменим източник на целулоза, витамини, минерали и антиоксиданти. Те съдържат малко калории, създават усещане за ситост и се съчетават добре с всички ястия.

2. Хранете се редовно!

Когато се храните редовно, обмяната на веществата се извършва равномерно и калориите се изразходват през целия ден. Ако интервалът между приемането на храна е твърде голям, организмът се старае да изразходва по-малко енергия т.е. изгаря по-малко калории. Задължително закусвайте. Яжте не по-малко от 3 пъти всеки ден и от време на време похапвайте допълнително по-лека здравословна храна.

3. Дайте време на стомаха си!

От ранно детство ни учат да не похапваме преди обяд за да не развалим апетита си. В действителност приемането на малко количество храна може да предотврати преяждането. Усещането за ситост се появява след 10-15 минути и затова ние често изяждаме повече, отколкото е необходимо. Когато се храните у дома, обръщайте внимание на порциите. В ресторантите често сервират големи порции. Не се старайте да изяждате всичко.

4. Избирайте пресни продукти!

За да могат продуктите да се съхраняват по-дълго време, в тях се добавят всевъзможни консерванти, а това често води до намаляване на съдържанието на техните витамини и други полезни вещества. Старайте са да употребявате по-малко полуфабрикати, защото те са високо калорични, по-мазни и по- солени.

5. Движете се!

Човешкият организъм не е приспособен за безкрайно седене на бюрото. За да запазите своето здраве, вие трябва да се движите. Натоварването укрепва мускулите и сърцето, подобрява съня и настроението. Не е важно дали спортувате в спортната зала или просто се разхождате около дома си – главното е да се движите.

6. Поглезете се!

Много от вкусните неща са вредни, но без тях се живее много по-трудно. Ако постоянно се лишавате от нещо, можете да се “пречупите” и да изядете наведнъж твърде голямо количество от “забранената храна”. Хапнете си от най-любимото, но бъдете умерени.

7. Четете етикетите!

Ако не знаете съставките на продукта (т.е. ако те не са посочени на опаковката), по-добре не рискувайте и оставете продукта в магазина. Същото се отнася и за продуктите с безкрайно много съставни компоненти. Обръщайте внимание дали са посочени калориите и съдържанието на мазнини за една порция или за цялата опаковка.

8. Консумирайте пълнозърнест хляб!

Белият хляб няма никаква стойност, докато пълнозърнестият е богат на целулоза и други полезни вещества. Той е способен да ни предпази от резките спадове в нивото на гликоза и удължава чувството за ситост.

9. Избирайте “правилните” мазнини!

Мазнините не винаги са вредни. Наситените мазнини действително способстват за натрупването на излишни килограми и предизвикват сърдечно-съдови заболявания, но ненаситените са полезни за организма. Можете спокойно да използвате зехтин за подправяне на салата си. А и за приготвяне на ястия.

10. Избягвайте “течните” калории!

В една единствена чаша кола се съдържа твърде много захар. Всеки ден в стомаха заедно с напитките попадат излишни калории, които не създават чувство за ситост, но способстват за добавянето на излишни килограми. Рекламата обикновено толкова добре представя тези напитки, че човек ги смята за полезни и не обръща внимание на захарта, която се съдържа в тях.


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

" } } ["PUBDATE"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(31) "Tue, 31 Oct 2017 06:18:53 +0200" } } ["GUID"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(48) "http://uroci.net/forum/index.php?showtopic=77147" } } } [8]=> array(5) { ["TITLE"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(47) "С астрология срещу стреса" } } ["LINK"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(48) "http://uroci.net/forum/index.php?showtopic=77146" } } ["DESCRIPTION"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(11001) "КАК ДА СЕ ПРЕБОРИМ С БИЧА НА СТОЛЕТИЕТО

Стресът е сред най-големите болестотворни фактори в съвремието ни. Астрологията може да ни помогне за преодоляване на болезненото напрежение...
Всеки зодиакален знак има своя природа, затова е възможно един метод да направи чудеса за едни, но да няма същия ефект при други.
Мастити астролози споделят с нас най-добрите начини, с които да се справим със стреса според зодията ни:

Овен
Представителите на този зодиакален знак не обичат думата „не“ и могат да се стресират, когато се налага да чакат да бъдат бавени.
Има два начина родените под този знак най-ефективно да се разтоварят – интензивна физическа активност и отдаване на пълна почивка.

Телец
Чувството за сигурност в интимната сфера и финансите е основна съставка на щастието на Телците. Когато са поставени в ситуация, при която не се чувстват комфортно, нивата на стреса при тях се повишават лавинообразно.
Всичко, което позволява на представителите на този знак да се свържат с тялото и сетивата си, им помага да се почувстват отново в безопасност. Това включва слушане на музика, масаж или вкусно хапване.

Близнаци
Родените под този зодиакален знак рядко имат моменти на застой. Техните календари обикновено се запълват доста бързо – по време на работа и в свободните часове.
За тях непрекъснатата стимулация е толкова необходима, колкото и кислородът. В един момент обаче се стига до ситуация, в която жонглират с прекалено много топки наведнъж.
Важно е Близнаците да не се претоварват и от време на време да намалят темпото и да се оттеглят от социалната сцена. Така те се предпазват от стреса и напрежението.

Рак
Те са истински обезпокоени за хората около тях. Ако разберат, че някой от близките им има проблем, могат да се стресират и то дота сериозно. Това се случва също така когато някой навлезе прекалено навътре в личното им пространство.
Онова, което може да ги успокои най-добре, е спокойствието вкъщи и прегръдките на любимия човек. Те не бива да забравят да отделят време само за себе си.

Лъв
Готини и уверени, представителите на този зодиакален знак са най-щастливи, когато са център на внимание. Те определено обичат егото им да бъде ласкано, но способността да привличат вниманието на хората, може да остави впечатлението, че нищо не може да ги стресне и разстрои.
Лъвовете често се преструват, че случващото се не ги стресира, но това далеч не е така. Когато се раздразнят, всичко може да ги изкара извън релси. Подобно на представителите от зодия Рак, те се притесняват, когато някой от близките им има проблем.
При тях е важно да балансират между лъвското си сърце и забавлението, което ги освобождава от стреса.

Дева
Те мислят прекалено много и винаги анализират, затова често са прекалено критични, особено към себе си. Непрестанният стремеж към съвършенство може да доведе до изключително натоварване и да затрудни бягството от собствените им мисли.
Всички дейности, които могат да успокоят ума им, като градинарство, йога и медитация, са подходящи за борба със стреса. От полза при тях са сбирките с приятели или оттеглянето им на тихо и спокойно място, където могат да останат насаме с мислите си и отново да опознаят себе си.

Везни
Тъй като Везните искат да угодят на всички, те често попадат в собствения си капан: представителите на тази зодия поемат прекалено много обещания и затова вниманието им постоянно се насочва в различни посоки. Това нарушава тяхното спокойствие.
Когато Везните загубят равновесието си, обграждането с красота, в каквато и да е форма, може да им помогне да преодолеят стреса и да възстановят хармонията.

Скорпион
Родените под този знак са склонни към обсесивно поведение. Щом някоя натрапчива мисъл се промъкне в главата им, е почти невъзможно да се отърват от нея.
Най-добрият начин Скорпионите да успокоят ума си е като се поглезят. С един приятен уикенд например, масаж и всичко друго, което осигурява усещането за комфорт и спокойствие. Сексът също така върши чудесна работа.

Стрелец
Тези мечтатели винаги са готови за приключение и търсят нови авантюри и преживявания, но понякога техният дух може да ги доведе до изтощение. Стрелците поемат много отговорности и ангажименти.
Пътуването и бягството от ежедневието са най-добрите начини да възстановят душевното си равновесие. Дори и само промяната на средата може да бъде достатъчна.

Козирог
Думата, която най-точно описва Козирога, е „работохолик“. Тези хора жвеят за и с отговорностите, които непрекъснато поемат.
За да си починат добре, за тях е важно да се отдалечат от ежедневието си. Добре е също така, ако от време на време се отдадат на забавления.
Тъй като са земен знак, връщането към природата им помага да възстановят силите си и да се освободят от натрупаното напрежение. Идеални възможности за целта са туризмът, карането на ски или скалното катерене.

Водолей
От всички знаци в зодиака Водолеите най-трудно разпускат, тъй като са толкова големи мислители, че просто не могат да избягат от собствените си мисли. Те са най-изобретателни и находчиви, но мислят прекалено и често „прегарят“.
Йогата и медитацията са чудесен начин за тях да се отпуснат и да изпуснат парата. Отразява им се добре, когато изключат телефона и интернета за няколко дни, най-вече за да си спестят негативните новини, които ги подтикват към действие.

Риби
Мнозина смятат, че Рибите не са особено засегнати от стреса. Те са мечтатели, имат богато въображение, креативни са, а идват и си отиват, когато пожелаят. В действителност са изключително съпричастни и са склонни да преживяват проблемите на всички около тях.
Те чувстват всичко, което хората около тях чувстват, и това наистина ги стресира. Особено когато се намират в стая, пълна с хора, които са ядосани или изпитват трудности.
За да се отпуснат, им помагат причудливи експресивни дейности като рисуване или пеене. Ароматерапията и медитацията също са от полза за успокояване на океана от чувства в тях.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.
" } } ["PUBDATE"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(31) "Sat, 30 Sep 2017 11:22:44 +0300" } } ["GUID"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(48) "http://uroci.net/forum/index.php?showtopic=77146" } } } [9]=> array(5) { ["TITLE"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(79) "Препоръчайте ми онлайн магазин за авточаст" } } ["LINK"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(48) "http://uroci.net/forum/index.php?showtopic=77145" } } ["DESCRIPTION"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(155) "Здравейте, препоръчайте ми онлайн магазин за авточасти втора употреба на добри цени." } } ["PUBDATE"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(31) "Mon, 18 Sep 2017 11:44:59 +0300" } } ["GUID"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["VALUE"]=> string(48) "http://uroci.net/forum/index.php?showtopic=77145" } } } } } } Excel ... VBA (Microsoft Exc... ... ? Bulgarian Galactic Massive Server ...
-->

- © 2003-2010. .
: | Bomba.bg | IT | . | TRAVEL | | AmAm.bg | . | | | Spodeli.net | - | Atol.bg | Elmaz.com | MobileBulgaria.com | .Com