Помогни ни да направим Uroci.net по - богат! Добави урок

Хостинг и домейн за 1 минута. Урок за начинаещи!

cross   трудност:    видян: 1589

В този урок ще разберете:
1) кой хостинг да изберете ако сте начинаещ
2) откъде да купите най-евтиния домейн

 

1. Избор на хостинг провайдър

Ако сте се заели със задачата да четете задълбочено по форуми кой хостинг провайдър е най-добър, то сте ударили на камък. Защо ли? Защото по всички се излиза помия - един не харесва иконката на сайта, друг не харесва снимката на управителя на компанията и т.н.т...

Истината е, че навсякъде може да стане "фал", но обикновено подобни мнения са неоснователни. Въпросът е къде има най-малко проблеми .

Лично аз бих препоръчал българските хостинг компании ако се отнася за български сайтове. Няма да влизам в подробности защо, тъй  като е по-трудно за обяснение. Най-добрата българска хостинг компания според мен е Superhosting.bg

Това не е реклама!  Може да го помислите, но не е. Имал съм сайтове при почти всички български хостинг компании и съм останал най-доволен от тях. Ще се обоснова:

- Сайтът Ви зарежда по-бързо

- Бързо обслужване ( отговарят на имейлите до няколко минути )

- Ориентирано към начинаещи ( спомням си, че когато аз бях начинаещ ми оправяха кода на сайтовете, което беше много приятно изненадващо.. принципно не е задължение на нито една хостинг компания. )

- Изгодно

- Безплатно преместване на сайта

Не на последно място...излизат ми най-евтини като параметри и съотношение цена-качество

! Тъй като работя с тази компания от 10 години, те ми предоставиха промокод за 10% отстъпка от всички хостинг планове и домейни, поръчани за 1 година. Принципно е за мен, но го предоставям и на Вас. Няма валидност и ограничения в използването !

 

2. Избор на домейн

Тук няма да пиша толкова много. Не е задължително хостинг планът и домейнът да са от едно място - в Суперхостинг са по-скъпи.

Можете да изберете най-евтиния домейн от сайта Domcomp.com.

Това е класация на най-евтините домейни по разширения. Купувате го от избрания сайт и готово! Информацията се обновява често.

 

След като купите хостинг плана трябва само да обновите DNS записките от контролния панел на домейна - намира се в сайта, където сте го закупили. Тези записки ги получавате с първия имейл, където са и данните са вход.

 

Това е! Дано съм Ви бил полезен!

 Регистрирайте се, за да добавите коментар


Калдейта ЕООД - © 2003-2010. Всички права запазени.
Препоръчваме: IT Новини