Моят асистент
Здравейте. Мога да кажа само едно - положението с този сайт клони към измама. Още събирам ионформация и поддържам връзка с много хора, но отрицателните отзиви са много.
И все пак да уточня за кой сайт става въпрос. Може да го срещнете под всички тези имена, а дори и още: dodengi.info buydengi.info lookdengi.info housedengi.info finddengi.info luxdengi.info fulldengi.info vipsdengi.info longdengi.info visitmoney.info freedengi.info vipsdengi.info getsmoney.info moneysadv.info loadsmoney.info blockpays.info visitmoney.info.
Здравейте. Никой ли не се е сблъсквал с този руски сайт? Събрах много информация, повечето мнения са отрицателни, че са мошенници и само губят времето на хората. Дори има изградена система, която всички споменават. Първо искат да заработиш 7000 рубли, после да имаш 40 реферала. После ти казват, че ще те наблюдават 2 месеца, за да преценят как работиш и накрая всичко заработено изчезва. И това го прочетох на не едно и две места. Други пък ми казват, че знаят за хора, които са получили пари оттам, но всъщност не са видяли нищо черно на бяло. Обърках се вече, и аз търся реферали (още 25), но открито си казвам, че най-вероятно това е измама. Разследването продължава....
Здравейте отново! Мненията са противоречиви. Някои хора казаха, че са получили пари, но не са ми предоставили доказателства, та не мога да им вярвам. Проучването продължава...
Здравейте, събирането на реферали напредва, но още съм далеч от целта. Нямам търпение да разбера измама ли е този сайт. Помагайте, моля!
Създадох този блог с идеята да разбера дали един сайт е истински. Става въпрос за руски сайт за въвежане на 4-цифрови кодове. При събиране на 7000рубли (отнема около 5часа) и при наличие на 40 реферала парите се теглят. Тъй като съм в процес на събиране на хора, моля, всеки който има някаква информация да пише или (още по-добре) да ми стане реферал, за да мога да проверя лично. Не се изисква никаква активност и въвеждане на лични данни, тъй че е безопасно.ю Друг е въпросът дали има смисъл. Моля, помагайте!
Здравейте, всеки момент чакам информация и ще пиша какво е положението.
|
--> --> Последни коментари
|