Помогни ни да направим Uroci.net по - богат! Добави урок

Професионална 3D Кутия

nasko_valchev   трудност:    видян: 10111

Сега ще Ви покажа как да си направите професионално изглеждаща 3D кутия за някакъв продукт.

1 Стъпка.
Отворете нов документ с резолюция по желание и направете предната и страничната част на кутията. След като направите нов слой можете да го направите с помощта на Rectangle Tool или с Pen Tool. След като направите страничната част кликнете с десния бутон и после Stroke Path. После пак направете нов слой и направете и предната част на кутията. Трябва да сте получили нещо такова:


уроци - start_squares.gif

2 Стъпка
Сега трябва да направите дизайна на вашата кутия. Запомнете: Когато правите дизайна на страничната част го правете на първия слой където сте нарисували първата част а за втората част на втория слой! Дизайна може да бъде изцяло по ваш избор.


уроци - box_step_2.gif
Може би е добре да направите подобни елементи.

3 Стъпка
Когато правите кутия за вашият продукт трябва да привлечете вниманието на потенциалният купувач. Добре е да използвате контрастиращи цветове, за да постигнете тази цел. Например черно и жълто са добра идея. Също добра идея е името/логото на вашия продукт да бъдат на предната част на кутията.

уроци - box_logo.gif
4 Стъпка
Можете да добавите цената в горния ляв ъгъл на кутията и кратко описание на вашия продукт. За да ви е по-лесно винаги можете да сливате всеки нов текстов слой със предния, на който сте писали с комбинацията Ctrl+E. Внимавайте на кой слой пишете и рисувате. Единия е за страничната част другия за предната.


уроци - box_price.gif


Страници: 1 2 »

Регистрирайте се, за да добавите коментар


Калдейта ЕООД - © 2003-2010. Всички права запазени.
Препоръчваме: IT Новини