Помогни ни да направим Uroci.net по - богат! Добави урок

Защо плащаме за линкове

SEO » SEO
fix3d   трудност:    видян: 6130

Един от методите използвани в Маркетинга за търсещи машини ( SEM ) е техниката за купуване на линкове.

Докато някои гледат неодобрително на този метод, или може да не се нуждаят да участват в тази дейност, има хора, които го правят и жънат успехи.

Платените линкове са по добри за целите на SEM ( противоположно на рекламата с текстови линкове ) – защото добрите платени директории разполагат вашия линк в подходящата категория която е свързана със главната тема на сайта.


Защо това има значение ?

Нека да погледнем как прекарва живота си търсещия паяк ( search engine spider ). Той безкрайно индексира интернет, и гледа не само за ново съдържание, но също така намира обвързани теми, свежа информация и също някак си прилага цялото това знание заедно, за да покаже най обвързания резултат.

Ако паяка продължава да намира вашия сайт в една и съща категория в интернет ( например ще използваме „Софтуер” ) то паяка по лесно го категоризира.

Това отчасти обяснява защо можете да видите някои сайтове които се появяват в списъците които не са 100 % в целта.

Когато паяка повторително намира сайт вътре в „Софтуер” категорията на много директории, и темата на сайта е за софтуер, това прави по лесно класирането по лесно за пресмятане за търсачката, когато предоставя резултатите от потребителска заявка.

Друг фактор, който е добавен в пресмятането е тежестта на линка .

Всичко това са добри причини да плащате за линкове от директории, които внимателно преглеждат сайтовете и взимате огромно предимство.

предоставил за uroci.net : http://blog.unone.orgРегистрирайте се, за да добавите коментар


Калдейта ЕООД - © 2003-2010. Всички права запазени.
Препоръчваме: IT Новини