Помогни ни да направим Uroci.net по - богат! Добави урок

Линк към същата част от страница с DreamWeaver

FINT   трудност:    видян: 25614

Сега ще ви покажа как лесно да си направите линк към част от същата страница без да скролирате нагоре и надолу. Ако имате картинка и искате да добавите линк към някоя част от нея без да я режете давате на някое от бутончетата долу показани на картинката и очертавате мястото, а ако е текст го маркирате.

уроци - 1.JPG

След като сте направили това (ако сте с картинка частта от нея на която ще е линка също трябва да е маркирана. Това става като щракнете на ограденото място и на него се появяват квадратчета отстрани), долу в полето Link независимо дали е текст или картинка слагате знака # този знак показва че директорията се намира в същата страница и слагате някакво име примерно ABV.

уроци - 2.JPG

След това маркирате текста по долу в страницата където искате да води линка и давате жълтата котва която се намира горе в лентата с инструменти. Излиза ви един прозорец в който трябва да напишете името на линка. ВНИМАНИЕ: името на котвата трябва да е същото като името на линка, който дадохме в началото или в нашия случай ABV и даваме ОК.

уроци - 3.JPGКоментари (3)

n0pt0kalk0 на 23.06 2009 в 15:08ч.
Много помогна пич! Мерси!
grey9711 на 02.09 2011 в 17:46ч.
Здравейте знам че не е това мястото за този въпрос но не намерих подобна тема! Може ли да ми кажете как да направя в сайта ми да може да се регистрират потребители? Или да пуснете урок как става това. Благодаря предварително!!
FINT на 24.02 2012 в 00:07ч.
grey9711 Това не става само с няколко команди от някоя програма. Тук нещата да доста по сложни. Съветвам те да потърсиш уроци за PHP и MySQL и ще си отговориш на въпроса.

Регистрирайте се, за да добавите коментар


Калдейта ЕООД - © 2003-2010. Всички права запазени.
Препоръчваме: IT Новини