Помогни ни да направим Uroci.net по - богат! Добави урок

Елетантно решение за Хостинг уеб сайт

sexywebdesign   трудност:    видян: 13768

В този урок ще Ви покажа как да изградите изчистен и хубав дизайн за сайт , който е предназначен за хостинг компания , но може да се използва и за други цели , ако се сменят няколко неща. И така , направете нов документ. Големината зависи от това как сте свикнали да работите , аз примерно го правя малко по голям и слагам "очертания". Избрах да работа с по-тъмни цветове - черно ,тъмно сиво, тъмно червено и светли , които контранстират - бяло и светло сиво.Така , нека започнем с хедър-а ( шапката ) на сайта.Пуснете Marquee Tool и направете селекция и запълнете с #131313 :

 

 

Направете нова селекция , малко по широка от тази , която направихте за "шапката" и попълнете селекцията с #7b1815. Ще използваме второто поле , което направихме , за да сложим промоцията , която предлагаме , тъй като това е едно от най-видните места в сайта. Потърсете из интернет и намерете подходяща картинка ( например на няколко компютъра ) , която да използваме за нашия сайт за хостинг.Аз използвах ключова дума "hosting" , ето какво излезе . Аз реших да използвам тази картинка

 

За да е изчистите бързо и лесно използвайте Magic Land Tool , защото е с бял фон.На мен не ми хареса как стоеше затова , след като поставих вече изчистената картинка , цъкнах CTRL+T , дясно копче и Skew , мръднах горния ляв и долния десен ягъл , така че да си я наглася по мой вкус.След това е време да добавим подходящ надпис в празното поле в ляво.Използвайте дебел шрифт и и наблегнете на цената - направете е по голяма и в различен цвят , може и по светъл или тъмен нюанс , както в случая. Обаче така ми изглежда прекалено изчистено , даже постно . Реших да пусна четката , Basic Brushes , да цъкна дясно копче и да смаля Hardness , сменям цвета на a93025 и цъкам един път зад компютърните кутии и един път зад надписите.

 

 

Сега ще добавим footer - ще го използваме да дадем повече информация за фирмата и начини за връзка.За целта , вземете Marquee Tool и направете селекция , оцветете с какъвто и да е цвят , това няма значение на този етап . След като оцветите , цъкнете CTRL+D , за да махнете селекцията и отворете Blending Options и направете следните настройки :

 

 

Може да използвате footerа за различни цели ,но в моя случай се получи това :

 

 

 

Използвайте икони ( както под Контакти ) , за да стане по стилно и елегантно.

Добавете вашето лого и меню в header-а. Ето как изглежда дизайна :

 

 

Ако искате PSD  на урока , моля пишете ми на електронна поща

 

За автора :

 

Казвам се Иван Драганов и живея в Пловдив.Занимавам се с Photoshop и Online Marketing от близо 2 години.Имам собствен сайт - www.business-bulgaria.org , където публикувам различни статии на тематика Маркетинг , уеб дизайн , Affiliate,SEO и SEM. Ако имате въпроси или предложения , моля пишете ми на скайп vn_draganov или използвайте начините за контакт в моя сайт.Регистрирайте се, за да добавите коментар


Калдейта ЕООД - © 2003-2010. Всички права запазени.
Препоръчваме: IT Новини