Помогни ни да направим Uroci.net по - богат! Добави урок

Автомобил анимация

seid   трудност:    видян: 18222

Стъпка 1

Преди всичко, освен моя снимка на BMW 3 seriese които ще използвате за този урок.

Стъпка 2

Създаване на нов флаш документ. Натиснете Ctrl + J на клавиатурата (Свойства на документа) и да зададете ширината на документа 400 пиксела и височина до 300 пиксела. Изберете бял цвят като фон color.Set брой кадри в секунда флаш филма на 33 и натиснете OK. Виж снимката по-долу.Стъпка 3

Изберете File> внос> Импорт на Етап (клавишна комбинация: Ctrl + R) и внос моя снимка в един флаш етап.

Стъпка 4

Въпреки че картината е все още избран, отидете в Привеждане панел (Ctrl + K) и направете следното:

1. Уверете се, че Привеждане / разпространява бутона етап е включен,
2. Кликнете върху Подравняване хоризонтален бутон център и
3. Щракнете върху бутона Подравнете вертикално център.Сега, имате подравнени една снимка с фон.

Стъпка 5

Въпреки че картината е все още избран, натиснете клавиша F8 (Конвертиране в символ) за превръщане на тази снимка във филм Clip Symbol.Стъпка 6

Кликнете върху рамката 15 и натиснете F6 ключ. След това, докато сте все още на кадър 15, вземете инструмента за избор (V) и кликнете еднократно върху снимката за да я изберете. След това, отидете на панел на имоти под сцената. От дясната, ще видите в менюто цвят. Изберете Алфа в него и го остави до 23%.След това изберете Филтри раздела от лявата страна. Кликнете след това върху иконата плюс и изберете филтъра Blur. Направете промените, както следва:

1. Blur X и Y: 12
2. Качество: НискаСтъпка 7

Върнете се на първия кадър, изберете снимка и отново се използва инструмента за избор (V) и отивам отново на имоти панел (Ctrl + F3). От дясната, ще видите отново в менюто цвят. Изберете Алфа в него и го остави на 0%.Стъпка 8

Изберете щракнете с десния бутон някъде в сивата зона между рамката един кадър 15 на график и изберете Създаване Предложение Tween от менюто, че appears.See изображението по-долу.Стъпка 9

Изберете отново кадър 15 и натиснете F6 ключ тогава пъти. Виж снимката по-долу.Стъпка 10

Връщане на рамката 16, и с помощта на мишката, или чрез стрелките ключови преместите картината малко нагоре. След това изберете кадър 17, и го преместете малко надолу. След това изберете кадър 18 и го преместете малко надясно. След това изберете кадър 19 и преместване на картината малко ляво. След това изберете кадър 20 и с помощта на безплатния инструмент трансформация (Q) завъртите картината малко от дясната страна. Виж снимката по-долу.Изберете aftera, че рамката 21 и завъртете го малко от лявата страна.Стъпка 11

Изберете кадър 22 и преместване на картината пак малко нагоре. След това изберете кадър 23 и го преместете малко наляво. След това изберете кадър 24 и го преместете малко надясно.

Стъпка 12

Кликнете върху рамката 30 и натиснете F6 ключ. След това, докато сте все още на кадър 30, вземете инструмента за избор (V) и кликнете еднократно върху снимката за да я изберете. След това отивам пак на имоти панел (Ctrl + F3). От дясната, ще видите отново в менюто цвят. Изберете Алфа в него и го остави до 48%.След това изберете отново Филтри раздела от лявата страна. Кликнете след това върху иконата плюс и изберете филтъра Blur. Направете промените, както следва:

1. Blur X и Y: 10
2. Качество: СреднаСтъпка 13

Изберете щракнете с десния бутон някъде в сивата зона между кадър 25 30 рамките на графика и изберете Създаване Предложение Tween от менюто, което се появява.

Стъпка 14

Изберете кадър 30 и натиснете F6 ключ пет пъти.Стъпка 15

Връщане на рамката 31 и преместване на картината малко нагоре. След това изберете кадър 32 и преместване на картината малко надясно. След това изберете кадър 33 и usign за свободна трансформация Оръдие (Р) върти, че е малко прав. Изберете след тази рамка 34 и да се премести на снимката малко ляво.

Стъпка 16

Кликнете върху рамката 45 и натиснете F6 ключ. Afte, че вземат инструмента за избор (V) и кликнете еднократно върху снимката за да я изберете. След това отивам пак на имоти панел (Ctrl + F3). От дясната, ще видите отново в менюто цвят. Изберете Алфа в него и го остави до 78%.След това изберете отново Филтри раздела от лявата страна. Кликнете след това върху иконата плюс и изберете филтъра Blur. Направете промените, както следва:

1. Blur X и Y: 5
2. Качество: СреднаСтъпка 17

Изберете щракнете с десния бутон някъде в сивата зона между кадър 35 45 рамките на графика и изберете Създаване Предложение Tween от появилото се меню.Докато сте все още на кадър 45, натиснете F6 ключ отново пет пъти.

Стъпка 18

Връщане на рамката 46 и завъртите картината малко от дясната страна използва безплатно трансформация инструмента (Q). След това, той се движат също малко от лявата страна. Изберете кадър 47 и преместване на картината малко нагоре. Изберете след тази рамка 48 и да се премести на снимката малко по право. След това изберете кадър 49 и преместване на картината малко надолу.

Стъпка 19

Кликнете върху рамката 60 и натиснете F6 ключ. След това, вземете отново инструмента за избор (V) и кликнете еднократно върху снимката за да я изберете. След това отивам пак на имоти панел (Ctrl + F3). От дясната, ще видите отново в менюто цвят. Изберете Алфа в него и го остави до 100%.След това изберете отново Филтри раздела от лявата страна. Кликнете след това върху иконата плюс и изберете филтъра Blur. Направете промените, както следва:

1. Blur X и Y: 0
2. Качество: СреднаСтъпка 20

Кликнете върху рамката 100 и натиснете F6 ключ.

Тествайте вашата анимация (Ctrl + Enter).

Ние сме готови!Коментари (1)

sanguinary на 14.11 2011 в 10:39ч.
Ебаси играчката и накрая ефекта е , че няква кола ми вибрира насреща.

Регистрирайте се, за да добавите коментар


Калдейта ЕООД - © 2003-2010. Всички права запазени.
Препоръчваме: IT Новини