Помогни ни да направим Uroci.net по - богат! Добави урок

Bitrix Site Manager - Инсталиране и настройка - 9

bitrix   трудност:    видян: 13400

 Настройка на системата за актуализации

 

Обновяване през прокси-сървър

В продукта има възможност за актуализиране през прокси-сървър. За достъп до сървъра за обновяване е необходимо да се въведат параметрите на свързване към проксито на вложка Актуализации на страницата за настройки на Главния модул (Настройки > Настройки на продукта > Настройки на модули > Главен модул).

След попълване на всички необходими полета и съхраняване на указаните параметри, обновяването на системата ще се извършва през прокси-сървър.

Проверка на коректността на инсталиране на актуализации. Инсталиране на бета-версии на актуализации на продукта

В системата «Bitrix Site Manager» има възможност за извършване на усилена проверка на коректността на инсталиране на актуализации. За включване на режима на проверка на коректност на инсталацията на актуализации трябва да се включи опция Усилена проверка на коректността на инсталиране на актуализации:.

Контрола на коректността на инсталиране на актуализации подразбира, че при копиране на файлове от временната папка /updates/ в папките на модулите, ще бъде правена проверка на контролната сума. Ако получената контролна сума не съответства на началната, се показва съобщение за некоректна инсталация на обновяването. Използването на тази функция в системата малко забавя процеса на инсталиране на актуализации, но позволява да се получи информация за успешност на копирането на едни или други файлове.

Освен това, вие можете да включите или да изключите инсталиране на актуализации, намиращи се в стадии на бета-тестване. За да се направи инсталиране само на стабилни версии на актуализациите на продукта, включете опция Изтегляй само стабилни актуализации:

Също така може да се включи (или изключи) инсталиране на бета-версиите на актуализации на страница на системата за актуализации (вложка Допълнително):

 


Страници: «1 2 3 4 5 »

Регистрирайте се, за да добавите коментар


Калдейта ЕООД - © 2003-2010. Всички права запазени.
Препоръчваме: IT Новини