Помогни ни да направим Uroci.net по - богат! Добави урок

5 съвета за SEO оптимизация - WirdPress

SEO » SEO
gogoweb   трудност:    видян: 72202

1 - Дължина на статията 400-600 думи

 

Все пак хора ще четат статията ви и не е добре да е прекалено къса но според изследванията дългите статии не са харесвани от търсачките.

 

2 - Използвайте H2-H4 тагове за подзаглавия

 

Разделяйки статията на подзаглавия с интересно звучене и ясно резюмирано  послание за какво иде рече в следващите 5 реда ще увеличи неколкократно четимостта на статията.

 

3 - Фокусирайте се върху основната ключова дума

 

Използвайки инструмент за анализ на текста като SEO keywords analyzer вие лесно можете да определите до колко вашата ключова фраза преобладава в статията и дали пък няма нужда да я намалите малко. Не пренасищайте текста си, - звучи гадно, и машините вече се научиха че е спам.

 

4 - Използвайте SEO plugins

 

Вече има редица плъгини за WordPress, които правят живота ви по лесен и следят за базовите неща, които трябва да съдържа дадена статия за да е оптимизирана. Edin takyw e ALL-in-oneSEO-pack.

 

5 - Използвайте tag-ове

 

 С използването на тагове допълнително подсказвате на търсачките в които категории попада вашата статия. По този начин една статия може да попадне в повече от една категории. Също така това увеличава броя на вътрешните връзки в сайта ви.Коментари (2)

lipcho на 03.02 2014 в 17:01ч.
А може ли да попитам какво е това "WirdPress" не е ли WordPress а?
ivan1988 на 26.08 2016 в 16:56ч.
H4 бих казал, че няма смисъл да се ползва по-добре от h1 до h3, а за ключовите думи по-добре да се пише натурално, защото лични веднага къде се пише изкуствено и къде не. С мета таговете е добре да не се прекалява. Това е то мен!

Регистрирайте се, за да добавите коментар


Калдейта ЕООД - © 2003-2010. Всички права запазени.
Препоръчваме: IT Новини