![]() ![]() |
12.10.2008г. в 10:01ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 12.10.2008г. Потребител # 5 937 |
Здравейте.Някои може ли да ми напише СМС Система по точно да я качи в сайт и да я сваля на готово ако може защото сам не мога да се справа. Ако може да садържа 1.Име на играча 2.Парола 3.Емайл 4.Валиден код 5.Стани АДМИН това да е ботонче с което да продължът Благодаря ви много |
|
|
17.01.2009г. в 02:07ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 17.01.2009г. Потребител # 6 497 |
Мога да ти предложа е на mobio.bg на мен не ми върши работа ама си работи може да ти хареса
ЦИТАТ <?PHP header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//bg" ";> <html xmlns=";> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>SMS-ADMIN</title> </head> <body> За да получите админ права изпратете SMS на номер 2260 (2.40лв.) с текст paymarto и въведете полученият код. <?PHP function mobio_checkcode($servID, $code, $debug=0) { $res_lines = file("#036;servID&code=$code"); $ret = 0; if($res_lines) { if(strstr("PAYBG=OK", $res_lines[0])) { $ret = 1; }else{ if($debug) echo $line."\n"; } }else{ if($debug) echo "Unable to connect to mobio.bg server.\n"; $ret = 0; } return $ret; } $servID = 2184; $smscode = $_REQUEST["smscode"]; $nick = $_REQUEST["nick"]; $password = $_REQUEST["password"]; $server = $_REQUEST["server"]; $admins = array( "Cs-Dobrich(Classic)#1" => "[email protected]", "Cs-Dobrich(Classic)#2" => "[email protected]", "Cs-Dobrich(HiDe N Seek)#1" => "[email protected]" ); if($smscode) { if(mobio_checkcode($servID, $smscode)) { $admin_email = $admins[$server]; if($admin_email) { $message = "Nick: <b>$nick</b><br/> Password: <b>$password</b><br/> Server: <b>$server</b><br/> SMS Code: <b>$smscode</b><br/>"; mail($admin_email, "New CS admin request", $message, "From: [email protected]"); echo '<b>Заявката ви е изпратена успешно.</b>'; }else{ echo '<b>Грешка. Свържете се с администратора.</b>'; } }else{ echo '<b>Въведеният код е невалиден.</b>'; } } ?> <form method="post" action="csadmin.php"> <table border="1"> <tr><td>Ник:</td><td><input type="text" size="15" name="nick"/></td></tr> <tr><td>Парола:</td><td><input type="password" size="15" name="password"/></td></tr> <tr> <td>Сървър:</td> <td> <select name="server"> <option value="Server 1">Cs-Dobrich(Classic)#1</option> <option value="Server 2">Cs-Dobrich(Classic)#2</option> <option value="Server 3">Cs-Dobrich(HiDe N Seek)#1</option> </select> </td> </tr> <tr> <tr><td>SMS код:</td><td><input type="text" size="15" name="smscode"/></td></tr> <tr><td></td><td><input type="submit" name="ok" value=" Ok "/></td></tr> </table> </form> </center> </body> </html> Дано ти всърши работа ... |
|
|
8.01.2010г. в 10:18ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 8.01.2010г. Потребител # 9 389 |
искам да попитам къде се пише ип-то на cs и ркона
|
|
|
27.04.2014г. в 09:37ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 27.04.2014г. Потребител # 23 838 |
ЦИТАТ(nonamedark @ 26.05.2011г. в 16:34ч.) ![]() Изпраща информацията на зададен е-мейл. pls nameri me na skype:miroslav_1010 i pls mi help za sms system |
|
|
![]() ![]() |