Reply to this topicStart new topic
> календар в coreldrow 11
pollym
публикация 2.01.2009г. в 14:09ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 6
Дата на регистрация: 2.01.2009г.
Потребител # 6 396

здравейте! като за начало честита нова година на всички!
ето го и въпроса ми: имам coreldraw 11 и искам да си генерирам календар но незнам как става, моля помогнете ми.
Благодаря предварително. smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
tesa
публикация 9.01.2009г. в 09:35ч.
Коментар: #2

Потребител
**

Съобщения: 82
Дата на регистрация: 15.12.2006г.
От: filibe
Потребител # 1 690

Само от корела не може.По принцип се ползва програма, която представлява плъгин за корела (не е free), но не съм срещала за 11 а само за 12.Програмата е Calendar_Wizard_v4.1_for_CorelDRAW_v12, демото бачка 7 дена, период в който можеш да си генерираш прилично количество календариуми за години напред.Успех

пп. Ако се затрудниш нещо пиши на л.с ще ти пратя готов календариум за 2009.

+Quote Post
pollym
публикация 13.01.2009г. в 13:03ч.
Коментар: #3

Новак
*

Потребител # 6 396

здравей! Благодаря ти за информацията, но аз го намерих как става само с CorelDraw-а. даваш CorelDraw 11-->New graphic-->tools-->Visual Basic-->Play-->CalendarWizard-->run wink.gif

+Quote Post
tesa
публикация 14.01.2009г. в 13:31ч.
Коментар: #4

Потребител
**

Потребител # 1 690

ЦИТАТ(pollym @ 13.01.2009г. в 13:03ч.) *
здравей! Благодаря ти за информацията, но аз го намерих как става само с CorelDraw-а. даваш CorelDraw 11-->New graphic-->tools-->Visual Basic-->Play-->CalendarWizard-->run wink.gif

Това не го знаех, понеже работя с готови векторни календариуми по каталог ... Благодаря ти че го сподели. worshippy.gif

Аз го изпробвах в корел12 - става, но е по-ограничено - няма ги темплейтите и е много играчка да го разкрасяваш, но все пак върши някаква работа.

+Quote Post
pollym
публикация 17.01.2009г. в 12:07ч.
Коментар: #5

Новак
*

Потребител # 6 396

Няма защо да ми благодариш, нали затова сме тука да обменяме опит conversation.gif
а ти от къде я изтегли тази програма Calendar_Wizard_v4.1_for_CorelDRAW_v12, защото аз никъде не можах да я намеря sad.gif ?

+Quote Post
susi
публикация 22.01.2009г. в 18:03ч.
Коментар: #6

Новак
*

Съобщения: 1
Дата на регистрация: 22.01.2009г.
Потребител # 6 529

ЦИТАТ(tesa @ 9.01.2009г. в 10:35ч.) *
Само от корела не може.По принцип се ползва програма, която представлява плъгин за корела (не е free), но не съм срещала за 11 а само за 12.Програмата е Calendar_Wizard_v4.1_for_CorelDRAW_v12, демото бачка 7 дена, период в който можеш да си генерираш прилично количество календариуми за години напред.Успех

пп. Ако се затрудниш нещо пиши на л.с ще ти пратя готов календариум за 2009.

cool.gif здравейте милички.аз имам corel 12 но опитах се да си инсталирам calendar wizard v.4.1 но нещо не става.Как да го направя .ще ви бъда благодарна ако ми кажете къде да намеря подходящ плъгин за моя corelмерси clap.gif : kiss.gif angry2: cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif smile.gif cool.gif smile.gif smile.gif thumbsupsmileyanim.gif

+Quote Post
tesa
публикация 22.01.2009г. в 21:49ч.
Коментар: #7

Потребител
**

Потребител # 1 690

ЦИТАТ(susi @ 22.01.2009г. в 19:03ч.) *
cool.gif здравейте милички.аз имам corel 12 но опитах се да си инсталирам calendar wizard v.4.1 но нещо не става.Как да го направя .ще ви бъда благодарна ако ми кажете къде да намеря подходящ плъгин за моя corelмерси clap.gif : kiss.gif angry2: cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif smile.gif cool.gif smile.gif smile.gif thumbsupsmileyanim.gif

Разбрах, че напоследък трудно се намира из търсачките, затова пиши на л.с,
дай e-mail адрес и ще ти го изпратя. cool.gif

+Quote Post
maniaci
публикация 2.02.2009г. в 13:46ч.
Коментар: #8

Новак
*

Съобщения: 4
Дата на регистрация: 2.02.2009г.
Потребител # 6 599

Здравейте, аз съм с coreldraw версия 14 sad.gif и не мога да открия от каде да си генерирам календар, прочетох че сте намерили за версия 12 worshippy.gif , но аз не мога да го намеря на версия 14, ако някой знае pls пишете rolleyes.gif

Това съобщение е било редактирано от maniaci на 2.02.2009г. в 13:47ч.

+Quote Post
pollym
публикация 2.02.2009г. в 18:27ч.
Коментар: #9

Новак
*

Потребител # 6 396

ЦИТАТ(maniaci @ 2.02.2009г. в 14:46ч.) *
Здравейте, аз съм с coreldraw версия 14 sad.gif и не мога да открия от каде да си генерирам календар, прочетох че сте намерили за версия 12 worshippy.gif , но аз не мога да го намеря на версия 14, ако някой знае pls пишете rolleyes.gif

пробвай от New graphic-->tools-->Visual Basic-->Play-->CalendarWizard-->run мисля че трябва да е еднакво навсякъде. smile.gif

+Quote Post
maniaci
публикация 2.02.2009г. в 22:34ч.
Коментар: #10

Новак
*

Потребител # 6 599

Не speak.gif , не е така nono.gif , по-добре не пиши, ако не знаеш angry.gif , ето го пътя за coreldraw версия 14 hush.gif :
tools-->macros-->run macro...-->CalendarWizard-->run thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

+Quote Post
maniaci
публикация 3.02.2009г. в 00:33ч.
Коментар: #11

Новак
*

Потребител # 6 599

help wanted3.gif Ако някои, който се е занимавал малко повечко с програмката, ми каже кава е разликата между CalendarWizard- а (във версия 14) и плъгина за версия 12, ще му бъда много благодарен, тъй като аз е занимава с coreldraw едва от няколко седмици computer2.gif white flag.gif и от урока койти видях, забелязах че в CalendarWizard- а (във версия 14) няма опция за фон на месеците (искам да отбележа, че не съм виждал този плъгин за версия 12, та камо ли да съм работил с него и немога да направя съществена разлика computer8.gif sobbing.gif sad.gif ).
beer.gif

+Quote Post
pollym
публикация 3.02.2009г. в 12:06ч.
Коментар: #12

Новак
*

Потребител # 6 396

ЦИТАТ(maniaci @ 2.02.2009г. в 23:34ч.) *
Не speak.gif , не е така nono.gif , по-добре не пиши, ако не знаеш angry.gif , ето го пътя за coreldraw версия 14 hush.gif :
tools-->macros-->run macro...-->CalendarWizard-->run thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

виж, може да не знам много за тази програма, но на Coreldraw 11 е така както аз го бях написала. и не съм казала че и за 14 ще е така. просто и казах да опита... така че ако обичаш не ми казвай да не пиша ако не знам. ок?

+Quote Post
maniaci
публикация 3.02.2009г. в 15:02ч.
Коментар: #13

Новак
*

Потребител # 6 599

ЦИТАТ
виж, може да не знам много за тази програма, но на Coreldraw 11 е така както аз го бях написала. и не съм казала че и за 14 ще е така. просто и казах да опита... така че ако обичаш не ми казвай да не пиша ако не знам. ок?
hush.gif
- съжалявам ако съм те убидил, но се издразних от това, че не си прочел/а, внимателно въпроса ми. smile.gif
ЦИТАТ

- явно не съм уточнил, както трябва че пътя който е посочен за 12/11, не е същия, ако е така се извинявам! tongue.gif
beer.gif

+Quote Post
pollym
публикация 9.02.2009г. в 01:07ч.
Коментар: #14

Новак
*

Потребител # 6 396

ЦИТАТ(maniaci @ 3.02.2009г. в 16:02ч.) *
hush.gif
- съжалявам ако съм те убидил, но се издразних от това, че не си прочел/а, внимателно въпроса ми. smile.gif

- явно не съм уточнил, както трябва че пътя който е посочен за 12/11, не е същия, ако е така се извинявам! tongue.gif
beer.gif

Извинението се приема smile.gif wink.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 13:04 - 26.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.