![]() ![]() |
12.02.2009г. в 22:42ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 12.02.2009г. Потребител # 6 657 |
http://prikachi.com/files/596606e.jpg Здравейте! Наскоро си изтеглих тази програма за видео обработване. Много приятна програма, вече я имам като Movie Maker-а Постоянно гледам уроци в Youtube и повечето неща са ми ясни. Проблема ми е че съм ограничен в опциите(настройките) на даден ефект примерно... Много ме е яд, тъйкато тези настройки са много важни, а не мога да ги оправя да се виждат. Пробвах да преинсталирам програмата...не става... изтеглих версиите от 5.0 до 9.0 и отново не става... Явно проблема е някаде из моя "комп" ...знам ли!?... Пробвах и да сменя темата на Windows ... направих Classic...не става!... Просто съм отчаян... Много ще съм благодарен, ако някой ми помогне. Да сте имали такъв проблем... В момента съм с 8.0 Pro ( или Corporate ли беше !? ) Пп... Много искам да се занимавам с това и ако не се оправя с този проблем ще трябва да си слагам Adobe After Effects ...., която е доста по-трудничка... и компа ми покрива само минималните и изисквания... "та" мисля че ще ми е тежичка... Искам първо Vegasa да изуча пък после към After Effects .... |
|
|
2.09.2009г. в 10:20ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 6.12.2006г. Потребител # 1 621 |
Темата е много стара но аз да си кажа , имах сьщия проблем и си играх 2 седмици с какво ли не. Проблема се решава с преинсталация на Windows
|
|
|
![]() ![]() |