![]() ![]() |
24.03.2009г. в 09:49ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 24.03.2009г. Потребител # 6 887 |
преди да си преинсталирам windows,си записах снимките на диск.но после,когато се опитах да ги отворя,не се получи.някой може ли да ми помогне със съвет,или подходяща програма?благодаря ви... |
|
|
5.04.2009г. в 01:59ч.
Коментар:
|
|
![]() Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 49 Дата на регистрация: 17.12.2008г. От: Костенец Потребител # 6 296 |
мхм не схванах за какво искаш помощ но ще се опитам да отговоря и за 2-та случея
ако искаш да въстановиш снимките от компютъра то това е невъзможно при преинсталирането на уиндоус а ако питаш за диска провери дали нее надраскан ако е така пробвай с CD ROM който е по малко прецизен (по стар) |
|
|
16.05.2009г. в 22:32ч.
Коментар:
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 172 Дата на регистрация: 21.02.2008г. От: England Потребител # 5 017 |
ЦИТАТ(zarov2 @ 5.04.2009г. в 01:59ч.) ![]() мхм не схванах за какво искаш помощ но ще се опитам да отговоря и за 2-та случея ако искаш да въстановиш снимките от компютъра то това е невъзможно при преинсталирането на уиндоус а ако питаш за диска провери дали нее надраскан ако е така пробвай с CD ROM който е по малко прецизен (по стар) няма невазможни неща сичко може да се върне няма значение дали си си преинсталирал windowsa но вече зависи след преинсталирането какво си правил по добре го дай на някой техник той ше го оправи |
|
|
22.06.2015г. в 15:06ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 4 Дата на регистрация: 22.06.2015г. Потребител # 24 404 |
преди да си преинсталирам windows,си записах снимките на диск.но после,когато се опитах да ги отворя,не се получи.някой може ли да ми помогне със съвет,или подходяща програма?благодаря ви... И аз имах подобен проблем но с ифото което ми беше на компа в нас и като ми се наложи да преинсталирам загубих половината от нещата . За това ти препоръчвам да си съхраняваш информацията във виртуално дисково пространство, което да е защитено и да може винаги да имаш достъп до снимките си . Опитай тук – www.cloud.rilainfo.com Дори предлагат безплатно разпечатване на няколко снимки . |
|
|
![]() ![]() |