Reply to this topicStart new topic
> възстановяване на снимки...
popovbp
публикация 24.03.2009г. в 09:49ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 1
Дата на регистрация: 24.03.2009г.
Потребител # 6 887

преди да си преинсталирам windows,си записах снимките на диск.но после,когато се опитах да ги отворя,не се получи.някой може ли да ми помогне със съвет,или подходяща програма?благодаря ви...
Go to the top of the page

+Quote Post
zarov2
публикация 5.04.2009г. в 01:59ч.
Коментар: #2

Новак
*

Съобщения: 49
Дата на регистрация: 17.12.2008г.
От: Костенец
Потребител # 6 296

мхм не схванах за какво искаш помощ но ще се опитам да отговоря и за 2-та случея
ако искаш да въстановиш снимките от компютъра то това е невъзможно при преинсталирането на уиндоус
а ако питаш за диска провери дали нее надраскан ако е така пробвай с CD ROM който е по малко прецизен (по стар)

+Quote Post
radoslav4o
публикация 16.05.2009г. в 22:32ч.
Коментар: #3

Редовен потребител

Съобщения: 172
Дата на регистрация: 21.02.2008г.
От: England
Потребител # 5 017

ЦИТАТ(zarov2 @ 5.04.2009г. в 01:59ч.) *
мхм не схванах за какво искаш помощ но ще се опитам да отговоря и за 2-та случея
ако искаш да въстановиш снимките от компютъра то това е невъзможно при преинсталирането на уиндоус
а ако питаш за диска провери дали нее надраскан ако е така пробвай с CD ROM който е по малко прецизен (по стар)

няма невазможни неща сичко може да се върне няма значение дали си си преинсталирал windowsa но вече зависи след преинсталирането какво си правил по добре го дай на някой техник той ше го оправи smile.gif

+Quote Post
ptroff30
публикация 22.06.2015г. в 15:06ч.
Коментар: #4

Новак
*

Съобщения: 4
Дата на регистрация: 22.06.2015г.
Потребител # 24 404

ЦИТАТ(popovbp @ 24.03.2009г. в 10:49ч.) *
преди да си преинсталирам windows,си записах снимките на диск.но после,когато се опитах да ги отворя,не се получи.някой може ли да ми помогне със съвет,или подходяща програма?благодаря ви...

И аз имах подобен проблем но с ифото което ми беше на компа в нас и като ми се наложи да преинсталирам загубих половината от нещата .
За това ти препоръчвам да си съхраняваш информацията във виртуално дисково пространство, което да е защитено и да може винаги да имаш достъп до снимките си .
Опитай тук – www.cloud.rilainfo.com
Дори предлагат безплатно разпечатване на няколко снимки .

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 13:04 - 26.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.