![]() ![]() |
28.03.2009г. в 23:40ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 28.03.2009г. Потребител # 6 914 |
Искам да попитам от къде в самите настройки може да се направи да не излизат тези червените линийки отгоре на таймлайна?Ако не ги "рендна" самото видео върви много лошо едно такова нацепено,а отрязъците,които правя са големи и много време отнема да ги "рендна",знам,че няма начин да не може да се настрой ,но не знам от къде. Моля ако някой знае ,много моля за помощ,за което предварително благодаря. Ето снимка--> Това съобщение е било редактирано от evga на 28.03.2009г. в 23:42ч. |
|
|
26.11.2009г. в 07:24ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 26.11.2009г. Потребител # 8 937 |
ЦИТАТ(evga @ 29.03.2009г. в 00:40ч.) ![]() Искам да попитам от къде в самите настройки може да се направи да не излизат тези червените линийки отгоре на таймлайна?Ако не ги "рендна" самото видео върви много лошо едно такова нацепено,а отрязъците,които правя са големи и много време отнема да ги "рендна",знам,че няма начин да не може да се настрой ,но не знам от къде. Моля ако някой знае ,много моля за помощ,за което предварително благодаря. Ето снимка--> Коя е тази версия на Premiere? В SC3 точно пред червената линия има един бутон на който като задържиш мишката изписва Enable or Disable Previews (когато позиционираш мишката светва в червено и зелено, иначе изглежда чернобял) |
|
|
![]() ![]() |