Reply to this topicStart new topic
> и моето скромно фото-сайтче
alexart
публикация 20.07.2009г. в 18:32ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 5
Дата на регистрация: 20.07.2009г.
Потребител # 7 509

сайта е от скоро ,ще се слагат още много снимки но ми кажете общо мнение - харесва ли ви, какво точно ви харесва и какво не... някакви идей ...

#/content/start/
Go to the top of the page

+Quote Post
kioki
публикация 21.07.2009г. в 21:52ч.
Коментар: #2

Магистър

Съобщения: 591
Дата на регистрация: 20.03.2008г.
От: Стара Загора/София
Потребител # 5 216

Много ми харесва!Особено плеърът.
Не стои добре само това "Александър Митаров галерия".Може би ако "галерия" е с главна буква, има тире пред себе си, текстът е с друг шрифт и се събира в кафевия бекграунд (по-ситен текст) ще изглежда по добре smile.gif

+Quote Post
fakeuser
публикация 21.07.2009г. в 22:01ч.
Коментар: #3

Доктор - уроци

Съобщения: 836
Дата на регистрация: 15.11.2008г.
Потребител # 6 111

Харесва ми приятната музичка, която е подбрана за фон, харесват ми ония хвърчащи "мухи" в долния край на страницата. Навигационното меню не ми харесва - шрифта наистина може да се промени и заглавието да влезе в кутийката си. Може би по някакъв начин да се даде и идея, че там се е скрило цялото меню (първия път послушах две песнички и гледах началната снимка преди да разбера, че имало и много други smile.gif ). Най-много ме дразни факта, че този флаш тормози 97% от процесорното ми време, но това си е в същината на флаша по принцип biggrin.gif Красиво се е получило, харесаха ми и някои снимки на цветя wink.gif

+Quote Post
radoslav4o
публикация 22.07.2009г. в 20:55ч.
Коментар: #4

Редовен потребител

Съобщения: 172
Дата на регистрация: 21.02.2008г.
От: England
Потребител # 5 017

браво ! сам ли ги изобрети тея въшки в долния десен ъгъл?

+Quote Post
alexart
публикация 25.07.2009г. в 13:57ч.
Коментар: #5

Новак
*

Съобщения: 5
Дата на регистрация: 20.07.2009г.
Потребител # 7 509

ЦИТАТ(radoslav4o @ 22.07.2009г. в 21:55ч.) *
браво ! сам ли ги изобрети тея въшки в долния десен ъгъл?

Не, приятел ми прави сайта wink.gif Имах и аз идея за по интересен шрифт, но е възможно доста компютри да не могат да го отворят ! Мислехме как да се виждат бутоните,но при този вариант или се виждат бутоните директно ( което е грозно) или са хоризонтални горе до името което също е неприемливо... ! Продължаваме опитите ! Благодаря на всички отзовали се по темата wink.gif Слагал съм снимки на заснети детски партита, абитуриентски балове и сватби защото трябва да се избива поне малко от вложеното в техниката,иначе е чиста глезотия ...
Кои снимки между другото най ви харесаха и кои да махна ? Както казах сайта е съвсем " топъл " от съвсем скоро, но лека полека ще стане... имам да слагам още стотина хубави снимки, така че се радвам на вашето мнение !!! cool.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 11:12 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.