Reply to this topicStart new topic
> Проблем при хостване
yasbg
публикация 5.08.2009г. в 10:39ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 1
Дата на регистрация: 5.08.2009г.
Потребител # 7 667

Здравейте значи ползвам програмата XAMPP и NAVICAT за база данни , имам един проблем подкарвам си сървара на IP сички могат да влизат в него няма никакви проблеми до тука , но хоствам го в dydns.com смис само домейн си правя и от windows/sistem32/drivers/etc/hosts влизам и си оправям hosts файла ето така:

# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost

85.11.169.92 bg-life.servegame.org
85.11.169.92 bg-life.servegame.org

Домейна с Ип-то и в сайта dydns.com си поставих Ip-to към домейна и стана сиччко си върви добре влезнах си през url и сичко е перфектно но има само едно нещо , друг никой освен мене не може да влезне през този url а само аз го виждам сайта през него а иначе през ИП-то ми всички го виждат , та искам малко помощ за да си хостна сайта, благодаря предварително.
Go to the top of the page

+Quote Post
fakeuser
публикация 5.08.2009г. в 10:53ч.
Коментар: #2

Доктор - уроци

Група: Потребители
Съобщения: 836
Дата на регистрация: 15.11.2008г.
Потребител # 6 111

Мисля, че е добре да прочетеш на самия сайт /чийто адрес пишеш грешно smile.gif / - DynDNS - How to
Изглежда стъпки едно и две са правилно изпълнени... Но кой ти каза да пипаш нещо в hosts файла? Това добавя съответното име само и единствено за теб, никой друг, който не е добавил същия ред в hosts файла си, няма да види сървъра ти /е, аз го видях... по IP/. Трябва да източиш една малка програмка /стъпка 3/, която седи на твоята машина и от време на време се обажда на сървъра да му каже къде си. Съветвам те да върнеш hosts файла в стария му вид, ако изпълниш правилно всички стъпки ще виждаш сървъра си на желания адрес wink.gif

П.с. Това не е кой знае колко свързано с база данни... Следващия път в друг раздел wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 08:13 - 26.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.