![]() ![]() |
8.09.2009г. в 17:03ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 3 Дата на регистрация: 25.08.2009г. Потребител # 7 901 |
Обявен конкурс с награда за изработка на лого на фирма, занимаваща се с ключарски услуги на територията на град София. Пълното име на фирмата е: ” Кийтекс” ЕООД на латиница се изписва Keytex .Основно изискване е логото да се асоциира с основната дейност на фирмата – Ключарски услуги. То трябва да може да бъде използвано графично и в цветен вариант. Размерът и вида на логото трябва да позволяват лесно разчитане на името на фирмата. Да бъде семпло, привлекателно и ясно при значително намаление. Логото може да е отделно от името или да е вградено в името на фирмата .Предложените проекти трябва да позволяват използването им както в електронен вид, така и във всякакъв вид печат. Ще се приемат неограничен брой предложения за лого. Наградата за победителя е в размер на 100 лв. Проектите трябва да бъдат придружени с електронен или пощенски адрес на автора, трите имена и телефон за връзка. Вашите предложения изпращайте на e-mail адрес: [email protected] Краен срок за изпращане на вашите предложения: 01.10.2009 г. Срок за избор на лого: 05.10.2009 г. – 07.10.2009 г. Обявяване на победителя и изпращане на наградата: 08.10.2009 г. При одобрение от страна на ръководството на фирмата името на победителя и печелившият проект ще бъдат публикувани във форума! Победителят се задължава да подпише декларация, че предоставя безсрочно и безвъзмездно всички права върху разработката на Кийтекс ЕООД единствено срещу обявеното възнаграждение. Успех на всички, които са решили да участват в конкурса |
|
|
18.06.2013г. в 11:15ч.
Коментар:
|
|
![]() Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 2.03.2012г. Потребител # 21 843 |
Успях ли да намерите фирма? Аз мога да ви предложа фирма изпълнител на лого дизайн - CvetenDesign. Работила съм за тях и мога да кажа, че имат много професионално отношение към дизайнерската работа, а и цените им не са много високи. Е да, не са 5лв, ама едно е да влезеш да си вземеш пижама от магазин за 1 лв, друго е да си купиш нещо като хората
Та, за лога и за изработване на дизайн на лого, аз съм ги признала |
|
|
![]() ![]() |