6 Страници: V  « < 2 3 4 5 6 >  
Closed TopicStart new topic
> Конкурс - Най-добър урок (гласуване)
Изберете вашия фаворит за победител!
Кой урок според вас е най-добър?
Оптимизация на изображения [ 8 ] ** [25.81%]
Моделиране на джанта в Maya 7.0 [ 7 ] ** [22.58%]
Как да си направите първия сайт [ 13 ] ** [41.94%]
Обикновена Flash галерия [ 3 ] ** [9.68%]
Всичко гласове: 43

D.K
публикация 8.01.2007г. в 11:03ч.
Коментар: #46

Редовен потребител

Група: Потребители
Съобщения: 161
Дата на регистрация: 19.08.2006г.
От: София
Потребител # 810

това е написано в правилата на конкурса така че наи добре да се спрази - "Наградите за отличените от журито уроци ще бъдат както следва:"
и наистина да направите някакво жури ..... а не с това гласуване
Go to the top of the page

+Quote Post
nasko_valchev
публикация 8.01.2007г. в 14:14ч.
Коментар: #47

Новак
*

Съобщения: 17
Дата на регистрация: 13.12.2006г.
Потребител # 1 679

Съгласен съм със sunerphey.Ако не можете да го направите да гласуват всички поне нека журито е компетентно.

+Quote Post
petarstoev
публикация 8.01.2007г. в 15:23ч.
Коментар: #48

Новак
*

Съобщения: 26
Дата на регистрация: 7.01.2007г.
Потребител # 1 867

аз мисля че казах една много добра идея
да си остане гласуването но да не се решава изцяло от гласувете както викате на лапетата мисля че
админите тряябва кои от 4-те теми е наи лесно описана коя ще помогне на един човек да се науче
лесно и бързо мисля че и 4-те теми си заслужават и оважам решението
Но представяте ли си аз както работя в интернет клуб сас 65 копмиотара
4е мога да се регистрирам и т.н
аз гласувах за това което мисля че е наи полезно и ще остана с анонимен глас
но наистина ще е хубаво да извикате за 30 минути 5 човека и да решат
Като сверяват гласувете
Защото примерно 1 място с гласуве и админите го поставят на 4
ще е нечесно за гласувалите и изявили желание да спонсорорират човека които според тях е направил
добра тема .

а и между другото познавам мн хора които влизат в тоя саит и са гласували различно.
И да кажа че мн благодаря на този саит когато за първи пат си платих нета исках да науча повече за пфотошопа и HTML и ми посочиха този саит слет като го посещавах повече от 1 месец аз научих мн интересни неща.
След като излезе конкурса реших и аз да гласувам за да имат и награда за техния труд които в повечето случеи е безплатен.

+Quote Post
azerot
публикация 8.01.2007г. в 16:46ч.
Коментар: #49

Новак
*

Съобщения: 44
Дата на регистрация: 28.08.2006г.
От: София
Потребител # 883

това е най-измисления конкурс на който съм ставал свидетел! не може един краден урок да спечели! мислех, че този сайт ще обърне повече внимание на труда на хората! (на малцинството, което не преписва)
според мен не може да се дадат 100 лв на човек и наградата да бъде определена във форум! това просто е несериозно!

Това съобщение е било редактирано от azerot на 8.01.2007г. в 16:49ч.

+Quote Post
petarstoev
публикация 8.01.2007г. в 16:52ч.
Коментар: #50

Новак
*

Потребител # 1 867

защо си сигорен че е краден може просто да го е постнал на две места ?

+Quote Post
Гост_BUGZ_SY_Гост
публикация 8.01.2007г. в 18:52ч.
Коментар: #51

Гост

Наистина. Докато не се свържем с автора не можем да го обвиним в каквото и да е! Когато си автор на даден урок можеш да го пуснеш където ти скимне. Имайте малко търпение smile.gif

+Quote Post
petarstoev
публикация 8.01.2007г. в 19:45ч.
Коментар: #52

Новак
*

Потребител # 1 867

как така неможете да се свържете ако искате аз ще опитам кажете кои го е пуснал и маила му искам много да разбера защото ако е същия човек които си мисля даже и да не спечели аз ше му дам 100 лева тои е невероятен човек ако можете кажете ми може и да мога да помогна wink.gif

+Quote Post
sunerphey
публикация 9.01.2007г. в 10:00ч.
Коментар: #53

Новак
*

Съобщения: 8
Дата на регистрация: 9.12.2006г.
Потребител # 1 648

С риск да стана банален се надявам резултата да бъде отличен от компетентно жури.

+Quote Post
petarstoev
публикация 9.01.2007г. в 13:41ч.
Коментар: #54

Новак
*

Потребител # 1 867

Вече станахте банални ..... няма ли да спрете сас тази злоба и завистливост ? Какво искате да спечели
тема как да направиш джанти ли на кои днешно време му трябва сравни теми те сички са хубави но виж кои и са важни и могат да помогнат на много хора не някой лапета които се чудят какво да правят по цял ден (нямам нищо напротив уроците : )) нали този конкурс е за най добър урок.... от сички и до сега не сам писал във форума но като видях тази реклама и си спомних че тук един човек ми помогна много и сега искам аз да му помогна
предлагам да заклучите темата и да си решавате какво да правите.
конкурса е почнал и почти свършва така че да бяхте са оплаквали в началото не сега.

пс. ТОВА СА БЪЛГАРИТЕ ЗАВИСЛИВИ може и те да не спечелят но и другия да не спечели ...
жал мее за вас хора ..

+Quote Post
sunerphey
публикация 9.01.2007г. в 14:21ч.
Коментар: #55

Новак
*

Съобщения: 8
Дата на регистрация: 9.12.2006г.
Потребител # 1 648

ЦИТАТ(petarstoev @ 9.01.2007г. в 14:41) *
Вече станахте банални ..... няма ли да спрете сас тази злоба и завистливост ? Какво искате да спечели
тема как да направиш джанти ли на кои днешно време му трябва сравни теми те сички са хубави но виж кои и са важни и могат да помогнат на много хора не някой лапета които се чудят какво да правят по цял ден (нямам нищо напротив уроците : )) нали този конкурс е за най добър урок.... от сички и до сега не сам писал във форума но като видях тази реклама и си спомних че тук един човек ми помогна много и сега искам аз да му помогна
предлагам да заклучите темата и да си решавате какво да правите.
конкурса е почнал и почти свършва така че да бяхте са оплаквали в началото не сега.

пс. ТОВА СА БЪЛГАРИТЕ ЗАВИСЛИВИ може и те да не спечелят но и другия да не спечели ...
жал мее за вас хора ..

Твоите доводи са неподходящи след като тук става дума за неспазване на регламента(въпросната анкета и съмнителния произход на някои уроци). Ако аз не се противопоставя кой друг? Все пак аз съм засегнат в случая.

+Quote Post
joan_alexander
публикация 9.01.2007г. в 15:59ч.
Коментар: #56

Новак
*

Съобщения: 3
Дата на регистрация: 5.01.2007г.
Потребител # 1 831

нещо само неразбрах...аз имам 1000 посещения на двата качени урока и в условията на конкурса пише че четирите урока с най-много посещения ще спечелят утешителна награда...къде ги забравихте тях

+Quote Post
petarstoev
публикация 9.01.2007г. в 16:48ч.
Коментар: #57

Новак
*

Потребител # 1 867

sunerphey добре знаеш ли нещо за този човек ? Не тогава мълчи и недей обвинява никои ся че урока му е по хубав от твоя това се вижда и без да го кажа не ми се занимава с наивни лапетии които по цял ден се занимават с простотти и тровят живота на някой хора аз повече няма да споря с теб ... просто един пат като кажеш е ясно на сички ок ?

+Quote Post
Гост_BUGZ_SY_Гост
публикация 9.01.2007г. в 18:59ч.
Коментар: #58

Гост

joan_alexander, спокойно. Ще си получите наградите. Айде стига сте спамили smile.gif

+Quote Post
nasko_valchev
публикация 10.01.2007г. в 17:48ч.
Коментар: #59

Новак
*

Съобщения: 17
Дата на регистрация: 13.12.2006г.
Потребител # 1 679

Е***и алчните .... сажалявам за грубия език ама ми писна вече .особено joan_alexander кжо се праиш ако става вапрос аз имам 2017 посещения ама не мранкам нали.Сега май всички са доволни освен потребителите.Имам само няколко неща да кажа.Сега сайта си получи броя на уроците.Потребителите не получиха обещаното и мисля че никой от тях не е доволен от скапаното гласуване.Правете конкурси на които можете да спазите правилата.Ако искате ми трийте коментара ако искате ми дайте бан все ми е тая писна ми ще си правя уроците на някой друг сайт.

+Quote Post
petarstoev
публикация 10.01.2007г. в 18:21ч.
Коментар: #60

Новак
*

Потребител # 1 867

Аз сам потребител (User) И искам да кажа че сам много доволен от гласуването и от конкурса а доколкото до алчноста ти си много по алчен ..... виж си сички мнения и тогаа говори ... толкова добър сайт едва ли ше намериш

+Quote Post

6 Страници: V  « < 2 3 4 5 6 >
Closed TopicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 10:39 - 10.10.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.