![]() ![]() |
14.09.2009г. в 21:10ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 4 Дата на регистрация: 14.09.2009г. Потребител # 8 152 |
Любител съм и отскоро се интересувам от фотография. Чета много. Дори още работя със SonyDSC S80 Което е едно много старо и просто апаратче. Преди да си купя нов от значително по-висок клас искам да съм наясно дали мога да се справя с него. Интересува ме точно RAW формата. От къде мога да намеря литература. И въобще има ли специализирана книжарница за фотографска литература. |
|
|
22.10.2009г. в 12:34ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 22.10.2009г. Потребител # 8 542 |
ЦИТАТ(kaloiana @ 14.09.2009г. в 22:10ч.) ![]() Любител съм и отскоро се интересувам от фотография. Чета много. Дори още работя със SonyDSC S80 Което е едно много старо и просто апаратче. Преди да си купя нов от значително по-висок клас искам да съм наясно дали мога да се справя с него. Интересува ме точно RAW формата. От къде мога да намеря литература. И въобще има ли специализирана книжарница за фотографска литература. За кратко обяснение виж тук За специализирани книжарници не съм чувал. Виждал съм фото-литература в магазини като Фотосинтезис и Фотопавилион, но пък не мога да намеря книгите в онлайн-магазините им в момента? |
|
|
![]() ![]() |