![]() ![]() |
15.03.2010г. в 14:55ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 5 Дата на регистрация: 28.01.2009г. Потребител # 6 570 |
Здравейте! Имам един сайт в който съм сложил видео плеиар. Когато тествам сайта ми излиза тази грешка TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference. at Untitled_fla::MainTimeline/frame4() at flash.display::MovieClip/gotoAndStop() at Untitled_fla::MainTimeline/b4_clicked() видео се пуска, но при натискане на друг бутон без да съм дал стоп си продалжава да варви и след като се варна към същата страница ми дава да пусна отново клипа,но старият продалжава да си варви и не иска да спре |
|
|
3.08.2010г. в 22:41ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 27 Дата на регистрация: 13.02.2008г. Потребител # 4 940 |
ЦИТАТ(galdo @ 15.03.2010г. в 15:55ч.) ![]() Здравейте! Имам един сайт в който съм сложил видео плеиар. Когато тествам сайта ми излиза тази грешка TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference. at Untitled_fla::MainTimeline/frame4() at flash.display::MovieClip/gotoAndStop() at Untitled_fla::MainTimeline/b4_clicked() видео се пуска, но при натискане на друг бутон без да съм дал стоп си продалжава да варви и след като се варна към същата страница ми дава да пусна отново клипа,но старият продалжава да си варви и не иска да спре Опитай на другите бугони да им дадеш gotoAndStop примерно имаш бутон home и пишеш home.gotoAndStop ("scane 2,2 ); |
|
|
![]() ![]() |