Reply to this topicStart new topic
> Въпроси и отговори относно SEO
fix3d
публикация 25.02.2007г. в 00:07ч.
Коментар: #1

photoshoper

Група: Потребители
Съобщения: 1 701
Дата на регистрация: 18.01.2006г.
Потребител # 11

Здравейте, това е нова тема във форума и се надяваме да сте активни. Задавайте въпроси и ще се опитваме да отговаряме и даваме съвети.

В сайта току що се появи нова категория SEO.
Ако не знаете, за какво става въпрос ви съветвам да прочетете материалите, ако правите сайтове или имате намерените да се учите определено SEO - Search engine optimization ще ви потрябва в един момент.

На кратко ще кажа за тези, които няма идея какво е: Това са съвкупност от 'правила', които е хубаво да се спазват, за да може google да се ориентира по-добре, за какво ви е сайта и да го показва по често когато хората търсят информация свързана с вашия сайт.

Успех и питайте, това е много интересна тема.
Go to the top of the page

+Quote Post
smokan
публикация 20.03.2007г. в 19:38ч.
Коментар: #2

developer
Group Icon

Група: Модератори
Съобщения: 581
Дата на регистрация: 15.04.2006г.
Потребител # 186

май никой не проявя интерес като имам малко повече време ще постна някои интересни материали...

+Quote Post
nocomment
публикация 2.05.2007г. в 10:25ч.
Коментар: #3

Новак
*

Съобщения: 6
Дата на регистрация: 3.11.2006г.
Потребител # 1 392

Здравейте, аз от скоро се интересувам от SEO и с всеки ден се убеждавам колко е важно сайтът ти да се показва на първата страничка на google smile.gif Наскоро си дръпнах една безплатна програмка Web CEO която ми показа доста от грешките в саита ми, но имам проблеми с поправката му. Ще се радвам ако има повечко хора тук за да коментираме.

+Quote Post
Marian
публикация 3.05.2007г. в 01:15ч.
Коментар: #4

Аз съм Българче!

Съобщения: 285
Дата на регистрация: 16.01.2006г.
От: Стара Загора
Потребител # 7

Това е интересно. Дай някакъв линк да го видим това програмче.

+Quote Post
angelovarna
публикация 13.08.2007г. в 16:39ч.
Коментар: #5

Новак
*

Съобщения: 47
Дата на регистрация: 6.11.2006г.
Потребител # 1 416

От такива програми единствената полза е, че може да си спестиш малко време, но да ти помогнат с нещо друго - едва ли wink.gif

SEO не се изразява само в това "да ми се показва сайта на първата страница в google" (както прочетох по-горе, а и често я чувам тази фраза), а още много други неща.

Когато сте се отнесли отговорно с оптимизирането на уеб сайта си - правите размяна на линкове, добавяте си сайта в уеб директории, написали сте си правилно кода и сте го запазили чист и т.н. -> посетителите сами ще започнат да идват във вашия сайт, PR в гоогле ще се вдигне, откъдето и позицията ви в световно известната търсачка. Но понятия като - "да ми се показва сайта на първо място в google" са леееко невъзможни, особено за начинаещи и неплащащи на чичко google, особено сега - като се чува, че забраняват link exchange wink.gif

Това съобщение е било редактирано от angelovarna на 13.08.2007г. в 16:45ч.

+Quote Post
petya1
публикация 26.12.2010г. в 11:35ч.
Коментар: #6

Новак
*

Съобщения: 7
Дата на регистрация: 27.12.2009г.
Потребител # 9 263

Моят форум си имаше ботове още при регистрирането му.Мога ли да направя още нещо за да излиза по-често е гугал? Забелязах,че наши теми не излизат,а такива на подобни форуми излизат.На какво се дължи това?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 09:27 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.