![]() ![]() |
25.02.2007г. в 00:07ч.
Коментар:
|
|
![]() photoshoper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 701 Дата на регистрация: 18.01.2006г. Потребител # 11 |
Здравейте, това е нова тема във форума и се надяваме да сте активни. Задавайте въпроси и ще се опитваме да отговаряме и даваме съвети. В сайта току що се появи нова категория SEO. Ако не знаете, за какво става въпрос ви съветвам да прочетете материалите, ако правите сайтове или имате намерените да се учите определено SEO - Search engine optimization ще ви потрябва в един момент. На кратко ще кажа за тези, които няма идея какво е: Това са съвкупност от 'правила', които е хубаво да се спазват, за да може google да се ориентира по-добре, за какво ви е сайта и да го показва по често когато хората търсят информация свързана с вашия сайт. Успех и питайте, това е много интересна тема. |
|
|
20.03.2007г. в 19:38ч.
Коментар:
|
|
![]() developer Група: Модератори Съобщения: 581 Дата на регистрация: 15.04.2006г. Потребител # 186 |
май никой не проявя интерес като имам малко повече време ще постна някои интересни материали...
|
|
|
2.05.2007г. в 10:25ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 6 Дата на регистрация: 3.11.2006г. Потребител # 1 392 |
Здравейте, аз от скоро се интересувам от SEO и с всеки ден се убеждавам колко е важно сайтът ти да се показва на първата страничка на google
|
|
|
3.05.2007г. в 01:15ч.
Коментар:
|
|
![]() Аз съм Българче! ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 285 Дата на регистрация: 16.01.2006г. От: Стара Загора Потребител # 7 |
Това е интересно. Дай някакъв линк да го видим това програмче.
|
|
|
13.08.2007г. в 16:39ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 47 Дата на регистрация: 6.11.2006г. Потребител # 1 416 |
От такива програми единствената полза е, че може да си спестиш малко време, но да ти помогнат с нещо друго - едва ли
SEO не се изразява само в това "да ми се показва сайта на първата страница в google" (както прочетох по-горе, а и често я чувам тази фраза), а още много други неща. Когато сте се отнесли отговорно с оптимизирането на уеб сайта си - правите размяна на линкове, добавяте си сайта в уеб директории, написали сте си правилно кода и сте го запазили чист и т.н. -> посетителите сами ще започнат да идват във вашия сайт, PR в гоогле ще се вдигне, откъдето и позицията ви в световно известната търсачка. Но понятия като - "да ми се показва сайта на първо място в google" са леееко невъзможни, особено за начинаещи и неплащащи на чичко google, особено сега - като се чува, че забраняват link exchange Това съобщение е било редактирано от angelovarna на 13.08.2007г. в 16:45ч. |
|
|
26.12.2010г. в 11:35ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 7 Дата на регистрация: 27.12.2009г. Потребител # 9 263 |
Моят форум си имаше ботове още при регистрирането му.Мога ли да направя още нещо за да излиза по-често е гугал? Забелязах,че наши теми не излизат,а такива на подобни форуми излизат.На какво се дължи това?
|
|
|
![]() ![]() |