Reply to this topicStart new topic
> Система за управление на документи
kivlov
публикация 25.04.2010г. в 18:32ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 1
Дата на регистрация: 25.04.2010г.
Потребител # 10 999

Здравейте,
мой приятел ме помоли за услуга, да му направя система, която да управлява архивите на фирмата му. Става въпрос за въпрос за софтуер, който да може да организира файловете по категории и да поддържа търсачка както в имената , така и в самите документи. Съответно той смята да направи някакви индекси на документите, които да се съдържат в името на файла , например
01 77 file.doc - където 01 да показва автора на файла , а 77 категорията .
Освен че в тази система трябва да се вкарат текущите документи, които той има сканирани, трябва и за в бъдеще да може да се вкарват други документи, като при създаване на документа системата сама да добавя цифрите 01 77 , в името на файла (това разбира се са примерни цифри ...).
Като цяло идеята е, че в момента документите са основно на хартия , подредени по шкафове, а трябва да станат в електронен вид и там също да има подредба, която да върши софтуера. Форматите на файловете са .doc/.pdf.
Проблемът е , че аз се занимавам с Web design и технологиите, с които работя (html, flash, actionscript) няма да ми помогнат да създам подобно нещо.
Поне на мен задачата не ми изглежда трудна, стига да знае човек какво прави.
Въпросът ми към вас е на какво трябва да се напише подобна система , съответно колко ориентировъчно би струвала тя и можете ли да ме насочите към някой, който да ми я напише , или пък към готов софтуер, който може да се настрои, за конкретния случай ?

П.п. Извинявам се ако темата не е за тук
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 11:58 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.