![]() ![]() |
9.05.2010г. в 19:02ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 7 Дата на регистрация: 30.09.2007г. Потребител # 3 862 |
здравей те работя като аматьор с Adobe Photoshop CS3 и искам помощ - ако някой знае как да направя така че да се сменят различни картинки в смисъл- отварям една картинка работя по нея и после искам още една картинка да отворя и да работя пак върху нея а накрая да сглобя една анимация . за да стане ясно точно какво искам ето това искам да се получи - картинка с последователно изсписване на букви и после още една по същия начин и на края като запиша в гиф формат да стане така - първата картинка се показва и се изсписва надписа после втората картинка и пак се изсписва надписа и така да се сменят . дано сте ме разбрали какво искам да направя -благодаря предварително - а ако питането ми не е за тук моля да ми посочите къде да попитам и пак благодаря предварително и се извинявам ако съм сгрешил за мястото за питане Това съобщение е било редактирано от chechi на 9.05.2010г. в 19:05ч. |
|
|
10.05.2010г. в 00:09ч.
Коментар:
|
|
![]() Доктор - уроци ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 836 Дата на регистрация: 15.11.2008г. Потребител # 6 111 |
Ами, не че толкова се занимавам с фотошоп, но... Като ги заспиваш в анимация, отделните кадри не се ли подреждаха в отделни слоеве? Не може ли просто някъде по средата да направиш видимостта на едната картинка 0, а на другата 100?
|
|
|
10.05.2010г. в 19:28ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 7 Дата на регистрация: 30.09.2007г. Потребител # 3 862 |
значи аз незнам как да подреда картинките - къде и как да отида когато съм на една картинка после като извикам втора първата се маха - незнам как да я запаметя - това искам за разбера - първата като я обработя после как без да се маха да извикам втора и да я обработя без да се махне първата
|
|
|
11.05.2010г. в 18:46ч.
Коментар:
|
|
|
няма ли кой да ми помогне
|
|
|
![]() ![]() |