![]() ![]() |
22.02.2011г. в 16:18ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 22.02.2011г. Потребител # 16 478 |
Здравейте, Сега малко съм новак затова се надявам да не ми се смеете много :oops: .Става въпрос за флаш игри.Свалям си аз следната игра Декомпилирам я за да я превърна в .fla формат и съответно да си я едитна.Обаче какво става аджеба.Отварям я в adobe flash едитвам я за да си я настроя за мен обаче цялата игра ми се разваля.Ето за това имам впредвид: Вижте как всичко е разместено(дори и и самия човек).Пък да не говорим за табелката къде пада(трябва да пада долу точно).И това не е само при тази игра.При много игри така ми става разместено.Идей от какво е това и как може да се оправи ? Имам въпрос при едитването на игрите за да има съответно класация.Как става самия процес? Какво трябва да се промени в играта.Моя файл който запаметява игрите се казва add_highscore.php.Къде трябва да се постави това.Някакъв код трябва ли да се добавя? и т.н.Надявам се да ми обясните ако не съм много нахален Поздрави, |
|
|
![]() ![]() |