![]() ![]() |
22.05.2007г. в 11:12ч.
Коментар:
|
|
![]() ГлавореЗ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 600 Дата на регистрация: 4.01.2007г. От: София. Потребител # 1 823 |
Здравейте. Предполагам повечето от вас са се занимавали с видео обработка, още повече, че много хора вече качват свой клипчета в разни сайтове. Та реших да пусна и едно конкурсче за тях. Теамата е свободна. Можете да се обясните на някой в любов, да се правите на репортери или каквото ви хрумне. Важното е клипчетата да не съдържат нецензурни изрази! Ето ви едно примерно от мен > клик С това няма да се включвам. Срока се удължава до 04.06.07г. Срока беше редактиран няколко пъти затова поста на Алекс е оставен. |
|
|
22.05.2007г. в 11:46ч.
Коментар:
|
|
![]() Black Phoenix ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 71 Дата на регистрация: 30.08.2006г. Потребител # 895 |
може ли един краен срок, да знам колко време имам за да навлизам в непознати за мене води?
|
|
|
24.05.2007г. в 23:36ч.
Коментар:
|
|
|
Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 110 Дата на регистрация: 18.09.2006г. Потребител # 1 053 |
Клип за fifa 2006
|
|
|
28.05.2007г. в 23:11ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 28.05.2007г. Потребител # 2 936 |
bubust!....
Поне да беше ползвал по-тарикатските ефекти на Cyberlink Poer Director, с който си правил това клипче... Не е зле, ама няма идея Кпилмето с телефона е направено направо перфектно - има си идея и реализация, само дето телефона е бил скапан, но това е без значение - почти се вижда това, което трябва да се види... Занимавам се с видео монтаж вече почти 10 години и няма да задълбавам още в нещата, но на първо четене това е, което имам да кажа.... Евала на момчето от Русе, което от нищо е направило НЕЩО! |
|
|
29.05.2007г. в 10:14ч.
Коментар:
|
|
|
Бакалавър ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 365 Дата на регистрация: 26.10.2006г. От: Ловеч Потребител # 1 326 |
ЦИТАТ(dreams2006 @ 29.05.2007г. в 00:11) ![]() bubust!.... Поне да беше ползвал по-тарикатските ефекти на Cyberlink Poer Director, с който си правил това клипче... Не е зле, ама няма идея Кпилмето с телефона е направено направо перфектно - има си идея и реализация, само дето телефона е бил скапан, но това е без значение - почти се вижда това, което трябва да се види... Занимавам се с видео монтаж вече почти 10 години и няма да задълбавам още в нещата, но на първо четене това е, което имам да кажа.... Евала на момчето от Русе, което от нищо е направило НЕЩО! интересно ми е щом от десет години се занимаваш с видео монтаж какъв софтуер е имало тогава, например в първата и второта година, че то тогава имаше само аналогови камери - а компютрите бяхя 486 поколение |
|
|
30.05.2007г. в 14:09ч.
Коментар:
|
|
![]() Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 13 Дата на регистрация: 13.12.2006г. Потребител # 1 678 |
Здравейте,
Отдавна влизам в сайта и форума, но предимно чета. Заинтригува ме ковкурсът за видео. Не съм срещала на друго място из нета подобен. Браво за идеята. Аз правя опити в тази посока от известно време насам и имам някои неща. кача ги в Vbux, но там доста се губи от качеството на филмчето. Бих искала и аз да се включа в състезанието с това клипче. цък Заснето е в русе преди месец почти. Обработено е с Ulead Studio10 Това съобщение е било редактирано от marta на 30.05.2007г. в 14:30ч. |
|
|
30.05.2007г. в 14:41ч.
Коментар:
|
|
![]() ГлавореЗ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 600 Дата на регистрация: 4.01.2007г. От: София. Потребител # 1 823 |
Предполагам клипчето е снимано с телефон. Те по принцип не правят хубаво видео. А това, че качеството се губи, го има навсякъде където се ползва флаш плейър. Той работи само с FLV файлове, който по принцип не са с хубаво качество.
Песничката ми харесва |
|
|
30.05.2007г. в 14:53ч.
Коментар:
|
|
![]() Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 13 Дата на регистрация: 13.12.2006г. Потребител # 1 678 |
ЦИТАТ(bubust @ 30.05.2007г. в 15:41) ![]() Предполагам клипчето е снимано с телефон. Те по принцип не правят хубаво видео. А това, че качеството се губи, го има навсякъде където се ползва флаш плейър. Той работи само с FLV файлове, който по принцип не са с хубаво качество. Песничката ми харесва не, не е с телефон, с фотоапарата ми е, на функция клип. Но за да може изобщо да се качи в нета след обработката му в програмата и след добавянето на музика ефекти и ала бала....сейфвам възможно най лекия и що годе качествен формат В You Tube е малко по добре с качеството виж материалът за това клипче е заснет от приятели в Толедо по великден. Обработих го в същата програма. А това тук би трябвало да е линк към филмчето за състезанието с по добро качество Това съобщение е било редактирано от marta на 30.05.2007г. в 15:15ч. |
|
|
1.06.2007г. в 21:57ч.
Коментар:
|
|
|
Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 110 Дата на регистрация: 18.09.2006г. Потребител # 1 053 |
ЦИТАТ(dreams2006 @ 29.05.2007г. в 00:11) ![]() bubust!.... Поне да беше ползвал по-тарикатските ефекти на Cyberlink Poer Director, с който си правил това клипче... Не е зле, ама няма идея Кпилмето с телефона е направено направо перфектно - има си идея и реализация, само дето телефона е бил скапан, но това е без значение - почти се вижда това, което трябва да се види... Занимавам се с видео монтаж вече почти 10 години и няма да задълбавам още в нещата, но на първо четене това е, което имам да кажа.... Евала на момчето от Русе, което от нищо е направило НЕЩО! Мерси за добрата оценка ЦИТАТ(marta @ 30.05.2007г. в 15:09) ![]() Здравейте, Отдавна влизам в сайта и форума, но предимно чета. Заинтригува ме ковкурсът за видео. Не съм срещала на друго място из нета подобен. Браво за идеята. Аз правя опити в тази посока от известно време насам и имам някои неща. кача ги в Vbux, но там доста се губи от качеството на филмчето. Бих искала и аз да се включа в състезанието с това клипче. цък Заснето е в русе преди месец почти. Обработено е с Ulead Studio10 ААААА хахахаха |
|
|
1.06.2007г. в 22:22ч.
Коментар:
|
|
Щом си от Русе значи си ги виждал на търлата
С това филмче аз се опитах да поразбуня духовете. Не ми хареса идеята за "жива въртележка". И твоите клипчета са хубави. С каква програма работиш? Къде качиш? Дай да видим и други неща, ако имаш някъде готови Това съобщение е било редактирано от marta на 1.06.2007г. в 22:23ч. |
|
|
2.06.2007г. в 00:38ч.
Коментар:
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 81 Дата на регистрация: 20.12.2006г. От: България Потребител # 1 721 |
ЦИТАТ(bubust @ 22.05.2007г. в 12:12) ![]() .... Темата е свободна. Важното е клипчетата да не съдържат нецензурни изрази! Срока се удължава до 04.06.07г. ЦИТАТ(brain_pain @ 25.05.2007г. в 00:36) ![]() ... Отскоро се занимавам с Vegas 6 и в момента обработвам това което съм заснемал, но няма да кача нищо и ще поясня защо. Направи ми впечатление че условията на конкурса са едни а клипчето с рапърите е пълно с нецензурни изразии и насилие. Просто изпитвам непоносимост към такива "рекламни агенти" на насилие и дори го спрях в момента в който "главния герой" показваше едва ли не колко е "як" с това забождане на спринцовката. Сигурно ще има хора които ще кажат "много е яко", а на мен "е... си м...та" но аз никога не бих подкрепил или по-малкото участвал в конкурси с подобни материали. Не искам да обиждам brain_pain, той си е свършил работата по композиция, монтаж и всичко останало, но просто съдържанието ме отблъсна. Извинявам се ако съм обидил някого. <_< Успех на участниците! |
|
|
4.06.2007г. в 07:18ч.
Коментар:
|
|
|
Бакалавър ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 365 Дата на регистрация: 26.10.2006г. От: Ловеч Потребител # 1 326 |
ЦИТАТ(brain_pain @ 3.06.2007г. в 01:12) ![]() По принцип не си схванал идеята с която са снимани самите клипчета идеята на клипа се схваща когато се гледа а не след коментар на създателя - гледаш филм и знаеш кой е положителен герой кой е отрицателен - добрите и лошите - можеш ли да кажеш на комедията че е криминале или друго - и дрябва ли първо да четеш рецензии и коментари на филм и след това да изгледаш филма по темата клипа е с лошо качество и е лишен от приятното и интригуващото в гледането |
|
|
4.06.2007г. в 09:57ч.
Коментар:
|
|
Ето го моя клип.Клик
Довечера ще има тема за гласуване. stanimirp - извиняваме се, че реакцията ми беше толкова късна! Не следя конкурсите изкъсо. ПП : След обсъждане от страна на екипа на Уроци нет клипчето на Брейн Пейн за рапа няма да бъде допуснато за гласуване. ПП2 : Темата е разчистена! |
|
|
![]() ![]() |