Closed TopicStart new topic
> Видео монтаж
bubust
публикация 22.05.2007г. в 11:12ч.
Коментар: #1

ГлавореЗ

Група: Потребители
Съобщения: 600
Дата на регистрация: 4.01.2007г.
От: София.
Потребител # 1 823

Здравейте. Предполагам повечето от вас са се занимавали с видео обработка, още повече, че много хора вече качват свой клипчета в разни сайтове. Та реших да пусна и едно конкурсче за тях.

Теамата е свободна. Можете да се обясните на някой в любов, да се правите на репортери или каквото ви хрумне.
Важното е клипчетата да не съдържат нецензурни изрази!

Ето ви едно примерно от мен > клик

С това няма да се включвам. wink.gif

Срока се удължава до 04.06.07г.

Срока беше редактиран няколко пъти затова поста на Алекс е оставен.
Go to the top of the page

+Quote Post
Алекс
публикация 22.05.2007г. в 11:46ч.
Коментар: #2

Black Phoenix
**

Съобщения: 71
Дата на регистрация: 30.08.2006г.
Потребител # 895

може ли един краен срок, да знам колко време имам за да навлизам в непознати за мене води? smile.gif

+Quote Post
brain_pain
публикация 24.05.2007г. в 23:36ч.
Коментар: #3

Редовен потребител

Съобщения: 110
Дата на регистрация: 18.09.2006г.
Потребител # 1 053

Клип за fifa 2006 smile.gif

+Quote Post
dreams2006
публикация 28.05.2007г. в 23:11ч.
Коментар: #4

Новак
*

Съобщения: 1
Дата на регистрация: 28.05.2007г.
Потребител # 2 936

bubust!....
Поне да беше ползвал по-тарикатските ефекти на Cyberlink Poer Director, с който си правил това клипче... Не е зле, ама няма идея

Кпилмето с телефона е направено направо перфектно - има си идея и реализация, само дето телефона е бил скапан, но това е без значение - почти се вижда това, което трябва да се види...

Занимавам се с видео монтаж вече почти 10 години и няма да задълбавам още в нещата, но на първо четене това е, което имам да кажа....

Евала на момчето от Русе, което от нищо е направило НЕЩО!

+Quote Post
bogomilz
публикация 29.05.2007г. в 10:14ч.
Коментар: #5

Бакалавър

Съобщения: 365
Дата на регистрация: 26.10.2006г.
От: Ловеч
Потребител # 1 326

ЦИТАТ(dreams2006 @ 29.05.2007г. в 00:11) *
bubust!....
Поне да беше ползвал по-тарикатските ефекти на Cyberlink Poer Director, с който си правил това клипче... Не е зле, ама няма идея

Кпилмето с телефона е направено направо перфектно - има си идея и реализация, само дето телефона е бил скапан, но това е без значение - почти се вижда това, което трябва да се види...

Занимавам се с видео монтаж вече почти 10 години и няма да задълбавам още в нещата, но на първо четене това е, което имам да кажа....

интересно ми е щом от десет години се занимаваш с видео монтаж какъв софтуер е имало тогава, например в първата и второта година, че то тогава имаше само аналогови камери - а компютрите бяхя 486 поколение

+Quote Post
marta
публикация 30.05.2007г. в 14:09ч.
Коментар: #6

Новак
*

Съобщения: 13
Дата на регистрация: 13.12.2006г.
Потребител # 1 678

Здравейте,

Отдавна влизам в сайта и форума, но предимно чета.
Заинтригува ме ковкурсът за видео. Не съм срещала на друго място из нета подобен. Браво за идеята.
Аз правя опити в тази посока от известно време насам и имам някои неща. кача ги в Vbux, но там доста се губи от качеството на филмчето.
Бих искала и аз да се включа в състезанието с това клипче.

цък

Заснето е в русе преди месец почти. Обработено е с Ulead Studio10

Това съобщение е било редактирано от marta на 30.05.2007г. в 14:30ч.

+Quote Post
bubust
публикация 30.05.2007г. в 14:41ч.
Коментар: #7

ГлавореЗ

Потребител # 1 823

Предполагам клипчето е снимано с телефон. Те по принцип не правят хубаво видео. А това, че качеството се губи, го има навсякъде където се ползва флаш плейър. Той работи само с FLV файлове, който по принцип не са с хубаво качество.

Песничката ми харесва smile.gif

+Quote Post
marta
публикация 30.05.2007г. в 14:53ч.
Коментар: #8

Новак
*

Потребител # 1 678

ЦИТАТ(bubust @ 30.05.2007г. в 15:41) *
Предполагам клипчето е снимано с телефон. Те по принцип не правят хубаво видео. А това, че качеството се губи, го има навсякъде където се ползва флаш плейър. Той работи само с FLV файлове, който по принцип не са с хубаво качество.

Песничката ми харесва smile.gif

не, не е с телефон, с фотоапарата ми е, на функция клип.
Но за да може изобщо да се качи в нета след обработката му в програмата и след добавянето на музика ефекти и ала бала....сейфвам възможно най лекия и що годе качествен формат biggrin.gif

В You Tube е малко по добре с качеството
виж
материалът за това клипче е заснет от приятели в Толедо по великден. Обработих го в същата програма.

А това тук би трябвало да е линк към филмчето за състезанието с по добро качество

Това съобщение е било редактирано от marta на 30.05.2007г. в 15:15ч.

+Quote Post
brain_pain
публикация 1.06.2007г. в 21:57ч.
Коментар: #9

Редовен потребител

Съобщения: 110
Дата на регистрация: 18.09.2006г.
Потребител # 1 053

ЦИТАТ(dreams2006 @ 29.05.2007г. в 00:11) *
bubust!....

Мерси за добрата оценка laugh.gif

ЦИТАТ(marta @ 30.05.2007г. в 15:09) *
Здравейте,

Отдавна влизам в сайта и форума, но предимно чета.
Заинтригува ме ковкурсът за видео. Не съм срещала на друго място из нета подобен. Браво за идеята.
Аз правя опити в тази посока от известно време насам и имам някои неща. кача ги в Vbux, но там доста се губи от качеството на филмчето.
Бих искала и аз да се включа в състезанието с това клипче.

цък

Заснето е в русе преди месец почти. Обработено е с Ulead Studio10

ААААА хахахаха laugh.gif Това от търлата беше нали smile.gif Малеее като отидох като ги видях тез коне там и миришат яко и направо паднах blink.gif Иначе браво за клипчето cool.gif

+Quote Post
marta
публикация 1.06.2007г. в 22:22ч.
Коментар: #10

Новак
*

Потребител # 1 678

Щом си от Русе значи си ги виждал на търлата biggrin.gif
С това филмче аз се опитах да поразбуня духовете. Не ми хареса идеята за "жива въртележка".
И твоите клипчета са хубави.
С каква програма работиш? Къде качиш? Дай да видим и други неща, ако имаш някъде готови smile.gif

Това съобщение е било редактирано от marta на 1.06.2007г. в 22:23ч.

+Quote Post
stanimirp
публикация 2.06.2007г. в 00:38ч.
Коментар: #11

Потребител
**

Съобщения: 81
Дата на регистрация: 20.12.2006г.
От: България
Потребител # 1 721

ЦИТАТ(bubust @ 22.05.2007г. в 12:12) *
....
Темата е свободна. Важното е клипчетата да не съдържат нецензурни изрази!

Срока се удължава до 04.06.07г.

ЦИТАТ(brain_pain @ 25.05.2007г. в 00:36) *
...

Отскоро се занимавам с Vegas 6 и в момента обработвам това което съм заснемал, но няма да кача нищо и ще поясня защо.
Направи ми впечатление че условията на конкурса са едни а клипчето с рапърите е пълно с нецензурни изразии и насилие. Просто изпитвам непоносимост към такива "рекламни агенти" на насилие и дори го спрях в момента в който "главния герой" показваше едва ли не колко е "як" с това забождане на спринцовката. Сигурно ще има хора които ще кажат "много е яко", а на мен "е... си м...та" но аз никога не бих подкрепил или по-малкото участвал в конкурси с подобни материали. Не искам да обиждам brain_pain, той си е свършил работата по композиция, монтаж и всичко останало, но просто съдържанието ме отблъсна. Извинявам се ако съм обидил някого. <_<
Успех на участниците!

+Quote Post
bogomilz
публикация 4.06.2007г. в 07:18ч.
Коментар: #12

Бакалавър

Съобщения: 365
Дата на регистрация: 26.10.2006г.
От: Ловеч
Потребител # 1 326

ЦИТАТ(brain_pain @ 3.06.2007г. в 01:12) *
По принцип не си схванал идеята с която са снимани самите клипчета smile.gif Заебележи, че това е конска инжекция laugh.gif той просто се шегува боят също е шега имитация от тия двамата smile.gif Целия клип съдържанието е с ироничен привкус. Иначе имам във вбокс регистрация ама нямам много клипове smile.gif Ползвал съм Сони Вегас smile.gif И малко Адобе Премиер май се казваше smile.gif

идеята на клипа се схваща когато се гледа а не след коментар на създателя - гледаш филм и знаеш кой е положителен герой кой е отрицателен - добрите и лошите - можеш ли да кажеш на комедията че е криминале или друго - и дрябва ли първо да четеш рецензии и коментари на филм и след това да изгледаш филма
по темата клипа е с лошо качество и е лишен от приятното и интригуващото в гледането

+Quote Post
bubust
публикация 4.06.2007г. в 09:57ч.
Коментар: #13

ГлавореЗ

Потребител # 1 823

Ето го моя клип.Клик
Довечера ще има тема за гласуване.
stanimirp - извиняваме се, че реакцията ми беше толкова късна! Не следя конкурсите изкъсо.

ПП : След обсъждане от страна на екипа на Уроци нет клипчето на Брейн Пейн за рапа няма да бъде допуснато за гласуване.

ПП2 : Темата е разчистена!

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 08:37 - 10.10.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.