![]() ![]() |
30.05.2007г. в 10:45ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 30.05.2007г. Потребител # 2 944 |
Здравейте ! Не съм сигурен дали мястото на темата е тук, но не намерих по-подходящ раздел. Та значи: Трябва да преработя ляв и десен бордер на един дизайн за да паснат на моя. Такива са цветовете на сайта: no-invite.com/project/firstblood/subheader.png Това са двата бордъра: no-invite.com/project/firstblood/borderr.png no-invite.com/project/firstblood/borderl.png Ако може да ги направите, така че да отиват цветовете в първата картинка и най-важното да останат релефни както са оригиналите. Мерси предварително! ПС: Написал така линковете, защото иначе ги променяше не знам защо... Точка 2.7 от "Правила на форума". Edit - bu Свали картинките и ги качи на нашия сървър. Има цензура във форума! Това съобщение е било редактирано от bubust на 30.05.2007г. в 11:04ч. |
|
|
31.05.2007г. в 17:41ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 30.05.2007г. Потребител # 2 944 |
ЦИТАТ(' date='30.05.2007г. в 11:45 @ 30.05.2007г. в 11:45) ![]() Здравейте ! Не съм сигурен дали мястото на темата е тук, но не намерих по-подходящ раздел. Та значи: Трябва да преработя ляв и десен бордер на един дизайн за да паснат на моя. Такива са цветовете на сайта: no-invite.com/project/firstblood/subheader.png Това са двата бордъра: no-invite.com/project/firstblood/borderr.png no-invite.com/project/firstblood/borderl.png Ако може да ги направите, така че да отиват цветовете в първата картинка и най-важното да останат релефни както са оригиналите. Мерси предварително! ПС: Написал така линковете, защото иначе ги променяше не знам защо... Точка 2.7 от "Правила на форума". Edit - bu Свали картинките и ги качи на нашия сървър. Има цензура във форума! Оправих ги сам. Lock |
|
|
![]() ![]() |