![]() ![]() |
29.03.2011г. в 23:05ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 29.03.2011г. Потребител # 17 386 |
Някой може ли да ми каже как мога да си направя тема за youtube channel с photoshop? Как се прави template, background и header-а най-отгоре на профила.. Въобще цялата процедура... Имам phtoshop имам youtube channel как да постигна нещо като ТОВА? |
|
|
7.04.2011г. в 09:56ч.
Коментар:
|
|
![]() Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 10 Дата на регистрация: 6.04.2011г. От: София Потребител # 17 574 |
Здравей,
Прегледай това видео Освен, че звука е ужасен от микрофона, има някакви смущения, само ще ти препоръчам когато запазваш изображението да бъде Save image for web - така ще ти ореже някои излишни неща, които запазва във формата и ще ти е с по-малък размер.. няма да се наложи да намаляваш от качеството на изображението. Друго, може да прегледаш този блог в тази секция има готови темплейти, както и проектите им в psd формат. Вече си е твоя работа как ще го направиш. Лично аз съм на мнение, че можеше и сам да видиш какво има в гугъл или ютюб по твоя проблем. |
|
|
10.04.2011г. в 11:11ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 29.03.2011г. Потребител # 17 386 |
ЦИТАТ(ivjorell @ 7.04.2011г. в 10:56ч.) ![]() Здравей, Прегледай това видео Освен, че звука е ужасен от микрофона, има някакви смущения, само ще ти препоръчам когато запазваш изображението да бъде Save image for web - така ще ти ореже някои излишни неща, които запазва във формата и ще ти е с по-малък размер.. няма да се наложи да намаляваш от качеството на изображението. Друго, може да прегледаш този блог в тази секция има готови темплейти, както и проектите им в psd формат. Вече си е твоя работа как ще го направиш. Лично аз съм на мнение, че можеше и сам да видиш какво има в гугъл или ютюб по твоя проблем. Мерси |
|
|
![]() ![]() |