![]() ![]() |
15.04.2011г. в 21:00ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 29.03.2011г. Потребител # 17 376 |
Моля ви кажете как да си направя професионален сайт! Не мога да си обясня как да направя сайт! Дайте ми някакви идейки. Ако е с платен хостинг ми кажете как да си направя.А ако е безпатно също обяснете. Благодаря предварително! |
|
|
16.04.2011г. в 10:19ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 3 Дата на регистрация: 29.03.2011г. Потребител # 17 378 |
Не мога да ти препоръчам нещо конкретно, за да не излезе като реклама. Но най-лесното е да напишеш в Гугъл "Безплатен сайт" и да разгледаш предложенията. Препоръчвам ти да не избързваш със собствен хост, а те безплатните предложения за сайт най-често ти предоставят и хост. Все пак ключовата дума при теб е "професионален". Това тотално променя нещата. Препоръчвам ти и това изискване да го преосмислиш. Безплатните алтернативи ще ти дадат много добри възможности да си направиш добре изглеждащ сайт, с който да можеш да се похвалиш. А за напълно професионален, който най-често означава да е според всички изисквания, да може да ти носи и пари и т.н. ти препоръчвам да не правиш опити самостоятелно да го създаваш. Поне докато не натрупаш няколкогодишен опит. Накратко: Опитай безплатните възможности за ориентация в тази област и докато се научиш да си правиш хубаво съдържание в твоя сайт. Едва след това се огледай отново за професионален сайт, според новите ти разбирания за това понятие.
|
|
|
13.01.2012г. в 20:58ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 3 Дата на регистрация: 13.01.2012г. Потребител # 21 466 |
Аз мога да ти препоръчам нещо което върши работа и е много лесно и практично! наптавих си сайт и съм много доволен ето линка
|
|
|
27.12.2012г. в 15:44ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 13 Дата на регистрация: 2.04.2011г. Потребител # 17 476 |
Не е лесно да си направиш сайт (в момента и аз работя по моя и въпреки, че съм стигнал до някъде все излиза нещо ново). Има много начини:"
1. Купи си готов сайт 2. Наеми хора да ти направят сайта 3. Купи си книги гледай клипове и се учи и така след време ще можеш да го почнеш (това е най-добрият начин за ме) 4. Регистрирай се в сайт който предоставя готови платформи 5. Мисля че това е всички не знам за повече Това съобщение е било редактирано от nikolaitn1 на 27.12.2012г. в 15:45ч. |
|
|
![]() ![]() |