Reply to this topicStart new topic
> Проблем със GOOGLE
secret
публикация 3.06.2011г. в 13:26ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 16
Дата на регистрация: 23.11.2010г.
От: София
Потребител # 14 379

Вече цял месец един сайт не се показва в GOOGLE. Преди да го индексирам в GOOGLE, влязох в CPANEL на сайта, и там в полетата където се пишат ключовите думи, написах съответните ключови думи които съответсват на сайта. След това го индексирах в GOOGLE на 3 Май 2010, а сега е 3 Юни 2010 ! Но ми прави впечатление, че като напиша някоя ключова дума в GOOGLE от тези които съм въвел в CPANEL в полетата където се пишат ключовите думи, не намира сайта. Даже и на последните позиции не го показва. Някой може ли да обясни каква е причината ?
Go to the top of the page

+Quote Post
fakeuser
публикация 3.06.2011г. в 16:54ч.
Коментар: #2

Доктор - уроци

Съобщения: 836
Дата на регистрация: 15.11.2008г.
Потребител # 6 111

А тук според Google webmaster tools има ли индексирани страници? Освен това е ценно да имаш sitemap, както и description, title, keywords правилно зададени на всяка една страница от сайта.

Това съобщение е било редактирано от fakeuser на 3.06.2011г. в 16:55ч.

+Quote Post
secret
публикация 3.06.2011г. в 22:34ч.
Коментар: #3

Новак
*

Потребител # 14 379

ЦИТАТ(fakeuser @ 3.06.2011г. в 16:54ч.) *
А тук според Google webmaster tools има ли индексирани страници? Освен това е ценно да имаш sitemap, както и description, title, keywords правилно зададени на всяка една страница от сайта.

Влязох в акаунта ми тук
и видях че няма индексирана страница, като си влязох в този акаунт, натиснах бутона ADD SITE, и ми излезе едно меню, от което да изтегля един HTML файл, и пише че този файл трябва да го изтегля и да го кача в сайта. Изтеглих го, и влязох в CPANEL и когато кликнах UPLOAD ми излезе съобщение че се допускат качвания на файлове само с JPG, GIF, TIF, PNG, но не и файлове с разширения HTML, HTM и други такива. Сайта е писан на ASPX както виждаш, и не знам дали това има значение за GOOGLE.

+Quote Post
fakeuser
публикация 4.06.2011г. в 22:57ч.
Коментар: #4

Доктор - уроци

Съобщения: 836
Дата на регистрация: 15.11.2008г.
Потребител # 6 111

Не, няма значение за Google, aspx генерира HTML, който получава браузера на клиента (а също така и "паяка" на google). Ако не можеш да ъплоудваш html файлове, можеш ли поне да добавяш допълнителни мета тагове?
П.с. Add site само ще ти даде достъп до информация от вида какви проблеми е имало при опити за индексиране на сайта. Дава и съвети за остстраняване на проблемите. За добавяне обаче би следвало да се използва

+Quote Post
secret
публикация 5.06.2011г. в 17:40ч.
Коментар: #5

Новак
*

Потребител # 14 379

ЦИТАТ(fakeuser @ 4.06.2011г. в 23:57ч.) *
Не, няма значение за Google, aspx генерира HTML, който получава браузера на клиента (а също така и "паяка" на google). Ако не можеш да ъплоудваш html файлове, можеш ли поне да добавяш допълнителни мета тагове?
П.с. Add site само ще ти даде достъп до информация от вида какви проблеми е имало при опити за индексиране на сайта. Дава и съвети за остстраняване на проблемите. За добавяне обаче би следвало да се използва

Точно това вече го направих миналия месец. Но няма резултат. Мета тагове да може да се добявят, в самия панел си има 3 обозначени полета, в които най горното поле се пише заглавие, във средното поле се пише описание, и най долното поле се пишат ключови думи. Мисля че само там може да се добавят мета таговете. Иначе в самия контролен панел за управление на сайта, никъде няма никакви файлове освен фалове с разширение JPG, GIF, TIF, или WORD формат. Никъде не се вижда и индекса. Доста от нещата мисля че са скрити, от фирмата в която са изграждали сайта.

+Quote Post
amzbulgg
публикация 22.06.2011г. в 18:59ч.
Коментар: #6

Новак
*

Съобщения: 3
Дата на регистрация: 6.04.2011г.
Потребител # 17 565

Трябват ти линкове от социални мрежи и директории към сайта smile.gif Със ключовите думи от ЦПАНЕЛА smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 10:10 - 26.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.