![]() ![]() |
1.07.2011г. в 23:30ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 1.07.2011г. Потребител # 19 363 |
Правя една анимация в Cinema 4D която ренднах с multipass за да продължа работа в AfterEffects но съм направил грешка с един обект при бейка и сега не е анимиран анимацията е доста тежка и рендвам вече 2дни (а съм на половината)а сега забелязах че имам проблем не ми се иска да прекъсвам и почвам отначало мисълта ми е дали ще мога да рендна после само анимацията само от този обект и да я сложа в AfterEffects с другата анимация имам сега обджек буфер за този обект както и за всички около него между другото анимирам един двигател и една част от него която е централна не е анимирана та като цяло дали ще стане да се насложи анимиран между другите обекти в AfterEffects ? б.р.Аз мислия че ще стане правил съм подобно нещо но не знам защо се притеснявам и ми се иска да чуя и друго мнение |
|
|
5.05.2012г. в 15:51ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 5.05.2012г. Потребител # 22 032 |
Не разбрах точно въпроса ти... но попринцип обжект бъфера представлява алфата на изображнието,тоест каде има нещо и каде е прозрачно.. ако искара6 анимация само на тази част от синема ... и после я композираш със останалото би трябвало да стане
|
|
|
![]() ![]() |