Reply to this topicStart new topic
> Нефункционален Corel
nirity
публикация 12.07.2007г. в 19:55ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 6
Дата на регистрация: 10.07.2007г.
Потребител # 3 256

Здравейте, вече направо се виждам в чудо. Преинсталнах си корела 100 пъти вече. Непрекъснато ми дава грешка. Инсталацията си протича съвсем нормално, отварям програмата, работя си и когато се опитам да сейв-на се появява ето тази глупост :

Това става и като дам import, export, open и в някой други случаи (сега не се сещам).
Много кофти номер, не мога да свърша нищо, а голяма част от работата ми е свързана с корела.
Аз ли бъркам нещо, от доста време е така, май трябва да зачистя някой регистър или нещо такова, но не знам как. А пробвах няколко пъти с корели смъкнати от различни места - все едно и също. Само тази графична програма ми създава проблеми.
Предварително благодаря за помощта.
Go to the top of the page

+Quote Post
axlrose
публикация 13.07.2007г. в 00:53ч.
Коментар: #2

Наш човек

Съобщения: 185
Дата на регистрация: 29.03.2007г.
От: Пловдив
Потребител # 2 497

ем закупия и няма да имаш проблеми smile.gif

все пак за без-пари толкова

+Quote Post
nirity
публикация 16.07.2007г. в 11:40ч.
Коментар: #3

Новак
*

Потребител # 3 256

Добре, някой не може ли да ми каже поне къде си пази регистрите глупавото нещо ?

+Quote Post
tesa
публикация 16.07.2007г. в 15:29ч.
Коментар: #4

Потребител
**

Съобщения: 82
Дата на регистрация: 15.12.2006г.
От: filibe
Потребител # 1 690

ЦИТАТ(nirity @ 16.07.2007г. в 12:40ч.) *
Добре, някой не може ли да ми каже поне къде си пази регистрите глупавото нещо ?

Виж сега, ще ти препоръчам CorelDRAW X13 Portable, аз си я ползвам на флашката и няма никва разлика от стандартната, дръпни си я, не се инсталира и сигурно няма да имаш проблеми с нея.Само един проблем, че не ти отваря файловете директно.Трябва първо да стратираш програмата и с "open" си виждаш файловете като миниатюри и си ги отваряш без проблеми.Успех

+Quote Post
shir0
публикация 23.07.2007г. в 11:03ч.
Коментар: #5

Потребител
**

Съобщения: 53
Дата на регистрация: 6.09.2006г.
Потребител # 959

значи коръла е голяма мърша в тва отношение или машината ти не я задоволява или я исползваш твърде не практично първо на първо коръл си е създадена за чисти вектори , тва че са дали опцията да импортваш картинки не ти дава много ...
джарай си изображенията в шопа smile.gif тва е моя съвет
не тормози горката програмка с глупости smile.gif

+Quote Post
nirity
публикация 23.07.2007г. в 17:24ч.
Коментар: #6

Новак
*

Потребител # 3 256

ЦИТАТ(shir0 @ 23.07.2007г. в 12:03ч.) *
значи коръла е голяма мърша в тва отношение или машината ти не я задоволява или я исползваш твърде не практично първо на първо коръл си е създадена за чисти вектори , тва че са дали опцията да импортваш картинки не ти дава много ...
джарай си изображенията в шопа smile.gif тва е моя съвет
не тормози горката програмка с глупости smile.gif

Импорта го остави наистина, главно проблема е, че не мога да си сейвна работите, от което целия ми труд отива на кино. А относно системните изисквания - препокривам ги няколко пъти ( мощна е машинката ) : не е това. Всичките ми програми вървят без корела, нямам нищо излишно по компа (какво искаш да кажеш, че го ползвам непрактично ?! ), не се зарибявам с други неща. Освен графични програми и уинамп друго не ползвам.
А един въпрос : възможно ли е например корела да се ,,кара,, с някоя друга програма ? Например с Adobe Illustrator, Photoshop, 3Dsmax, After Effect ? Това имам на компа.

+Quote Post
nirity
публикация 28.07.2007г. в 18:59ч.
Коментар: #7

Новак
*

Потребител # 3 256

С portable версията нямам проблеми от около 2 седмици съм с нея и всичко е 6. smile.gif

+Quote Post
err0r404
публикация 1.08.2007г. в 22:10ч.
Коментар: #8

Новак
*

Съобщения: 1
Дата на регистрация: 1.08.2007г.
Потребител # 3 452

ЦИТАТ(nirity @ 28.07.2007г. в 19:59ч.) *
С portable версията нямам проблеми от около 2 седмици съм с нея и всичко е 6. smile.gif

Дайте линк за портъбъл Corel?
Нийде не мой го открия!!!

+Quote Post
nevvenna
публикация 29.03.2008г. в 15:42ч.
Коментар: #9

Новак
*

Съобщения: 7
Дата на регистрация: 3.02.2008г.
Потребител # 4 840

ЦИТАТ(nirity @ 28.07.2007г. в 18:59ч.) *

Здравейте и аз имам същият проблем отначало всичко си беше наред,но от известно време не бях ползвала Corel Draw -а си сега отворих и нищо не мога да съхранявам копирам пействам и преобразувам в PDF,отпечатам и експортирам веднъж вече теглих нова версия защото проблема се появи още от началото,но сега съм работила с тази и нямаше проблем,ако някой знае защо след известно време програмата спира да функционира и знае как да се оправи ще се радвам да каже.

+Quote Post
malkobebence
публикация 8.03.2013г. в 19:55ч.
Коментар: #10

Новак
*

Съобщения: 1
Дата на регистрация: 8.03.2013г.
Потребител # 23 111

Ei nqkoi da pomogne s tova "File Copy Error. TEMP Drive or Output Drive may be full"!!!Tova se poqvqva kato sloja 2 snimki v edin proekt i se opitam da go save-na posle. Ni6to ne moga da zapazq!!!HELPPPPPP

ЦИТАТ(malkobebence @ 8.03.2013г. в 20:43ч.) *
Ei nqkoi da pomogne s tova "File Copy Error. TEMP Drive or Output Drive may be full"!!!Tova se poqvqva kato sloja 2 snimki v edin proekt i se opitam da go save-na posle. Ni6to ne moga da zapazq!!!HELPPPPPP

Mislq 4e sama otkrih kakav e problema......snimkite sa mi mnogo golemi 4-5MB, kogato gi Importna v programata i dava Error, no posle natiskam "Convert to Bitmap" i problema se re6ava.....Pi6a go za da znaete ako vi se poqvi.......
Прикачени файлове
Прикачи файл  Error_2.GIF ( 50.32 килобайта ) Брой сваляния: 2

+Quote Post
doko123
публикация 25.03.2013г. в 15:03ч.
Коментар: #11

Новак
*

Съобщения: 5
Дата на регистрация: 25.03.2013г.
Потребител # 23 142

ЦИТАТ(malkobebence @ 8.03.2013г. в 20:55ч.) *

Mislq 4e sama otkrih kakav e problema......snimkite sa mi mnogo golemi 4-5MB, kogato gi Importna v programata i dava Error, no posle natiskam "Convert to Bitmap" i problema se re6ava.....Pi6a go za da znaete ako vi se poqvi.......

Благодаря за коментара!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 15:36 - 5.06.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.