![]() ![]() |
31.01.2012г. в 19:17ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 31.01.2012г. Потребител # 21 630 |
Здравейте, Понеже съм нов ще помоля да ми обясните всичко стъпка по стъпка. Искам да си направя саит от типа http/primer.info като сайта uctt.info Огледаите добре този саит uctt.info и ми обяснете. Благодаря предварително. |
|
|
25.06.2012г. в 15:21ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 25.06.2012г. Потребител # 22 150 |
Здравей,
Може да посетиш безплатен курс по HTML и CSS. Има присъствено и онлайн обучение. Всички лекции са публикувани за безплатно теглене и има прекрасни видеоуроци. Лекторите са големи разбирачи и показват както основите, така и тънкостите на правенето на уеб сайтове. Струва си да погледнете курса по Web Front-End Development, ако искате да се научите как се правят уеб сайтове с Photoshop, HTML, CSS и JavaScript и как се ползват CMS системи като WordPress и Drupal.Академията на Телерик |
|
|
10.08.2012г. в 10:07ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 10.08.2012г. Потребител # 22 249 |
И аз ти препоръчвам Wordpress за направата на сайт. За начало, обаче не ти трябва да програмираш. Wordpress има и модул за форум. Иначе за форуми има и самостоятелни решения. Най-популярното е phpBB, но за препоръчване е SMF. Да стартираш форум не е просто: ще трябва да имаш определен брой активни потребители.
|
|
|
![]() ![]() |