![]() ![]() |
6.10.2007г. в 13:10ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 6.10.2007г. Потребител # 3 890 |
Така аз съм още нов в тия работи и срещнах един много голям проблем при Adobe After Effects 7.0 pro. След като обработя дадено видео (добавя ефекти ит.н.) което например е 18 мб. За да го запиша натискам file>>create proxy. Програмата обработва видеото в avi формат, но изходния файл е приблизително 180 мб... Та въпроса ми е дали не правя нещо грешно, или трябва да създавам изходния файл по друг начин, за да бъде по-прилично малък. Благодаря ви предварително. |
|
|
5.02.2008г. в 00:11ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 10 Дата на регистрация: 4.02.2008г. Потребител # 4 854 |
ЦИТАТ(xqtr @ 6.10.2007г. в 14:10ч.) ![]() Така аз съм още нов в тия работи и срещнах един много голям проблем при Adobe After Effects 7.0 pro. След като обработя дадено видео (добавя ефекти ит.н.) което например е 18 мб. За да го запиша натискам file>>create proxy. Програмата обработва видеото в avi формат, но изходния файл е приблизително 180 мб... Та въпроса ми е дали не правя нещо грешно, или трябва да създавам изходния файл по друг начин, за да бъде по-прилично малък. Благодаря ви предварително. Експорта се прави от съвсем друго място |
|
|
![]() ![]() |