Reply to this topicStart new topic
> Имате ли нужда от уроци по Cinema 4d на български?
xypoon
публикация 23.05.2012г. в 13:20ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 3
Дата на регистрация: 23.05.2012г.
Потребител # 22 074

Здравейте!

Доста поразгледах и не открих добри видео уроци с българско аудио. Срещат се някои, но са или прекалено основни, или без аудио и т.н.

Не претендирам, че бих могъл да направя прекрасни уроци, защото не съм сигурен дали съм достатъчно добър в обясненията и систематичното представяне на информация, но имам опит с въпросната 3д платформа и мога да предложа малко от малко някакво знание.

Обяснения на менютата и като цяло на програмата, осветление, принципи на 3д анимирането, йерархия, MoGraph, принципи на полигонното моделиране, динамични тела, основи в Xpresso и Thinking particles и т.н.

Така че, моля, насочете ме от какви точно уроци за начало имате нужда и - в случай, че има желаещи - ще направя опит за видео уроци на български според желанията ви.

Поздрави!
Go to the top of the page

+Quote Post
xypoon
публикация 28.05.2012г. в 21:44ч.
Коментар: #2

Новак
*

Съобщения: 3
Дата на регистрация: 23.05.2012г.
Потребител # 22 074

Е, явно няма смисъл.

Благодаря на прочелите темата все пак.

Поздрави!

+Quote Post
bocman84
публикация 23.10.2012г. в 08:14ч.
Коментар: #3

Новак
*

Съобщения: 1
Дата на регистрация: 22.10.2012г.
Потребител # 22 576

разбирасе всеки има нужда от уроци. Аз например се интересувам дали може от снимка да се извади обект и да се моделира с Cinema 4D пусни един видео урок за това , ако е възможно.

+Quote Post
cinepro
публикация 24.10.2012г. в 08:32ч.
Коментар: #4

Новак
*

Дата на регистрация: 24.10.2012г.
Потребител # 22 590

Да аз имам нужда! Специално за XPresso ме интересува някаквочовешко обяснение на български. От Maya и Nuke знам за какво става дума при нодовете, но все пак никога не съм получавал обяснение на български и ми се струва, че има неща, които ми се губят.
Много ще съм ти признателен, ако, по някакъв начин, ми дадеш някакви обяснения. Благодаря ти предварително! Адресът ми е [email protected]

ЦИТАТ(xypoon @ 23.05.2012г. в 14:20ч.) *
Здравейте!

Доста поразгледах и не открих добри видео уроци с българско аудио. Срещат се някои, но са или прекалено основни, или без аудио и т.н.

Не претендирам, че бих могъл да направя прекрасни уроци, защото не съм сигурен дали съм достатъчно добър в обясненията и систематичното представяне на информация, но имам опит с въпросната 3д платформа и мога да предложа малко от малко някакво знание.

Обяснения на менютата и като цяло на програмата, осветление, принципи на 3д анимирането, йерархия, MoGraph, принципи на полигонното моделиране, динамични тела, основи в Xpresso и Thinking particles и т.н.

Така че, моля, насочете ме от какви точно уроци за начало имате нужда и - в случай, че има желаещи - ще направя опит за видео уроци на български според желанията ви.

Поздрави!

+Quote Post
cj
публикация 5.11.2012г. в 09:12ч.
Коментар: #5

Новак
*

Дата на регистрация: 5.11.2012г.
Потребител # 22 732

Ако все още има желаещи за обучение на CINEMA 4D аз също мога да предложа услугите си. Освен немалък опит със самия софтуер имам и такъв с обучения по него, така че няма да се чувствате като опитни зайчета.
За повече инфо, моля пишете ми на мейл адрес [email protected]

Успех на всички захванали се сериозно! smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 12:42 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.