![]() ![]() |
15.12.2007г. в 18:51ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 15.12.2007г. От: Варна Потребител # 4 454 |
Моля ви някой коъто разбира от excel да ми помогне с една курсова задача че аз и понятие си нямам... Благодаря предварително Ето го и условието: Въведете данни за кораби на БМФ, като таблицата трябва да съдържа следните колони: име на кораба, товароподемност, тип /танкер, пътнически, сухотоварен, химикаловоз и пр./, година на въвеждане в експлоатация, численост на екипажа, направление на курса. Въведете 20 кораба, удовлетво¬ряващи изискванията на заданието. Изчислете общият брой на корабите, влезли в експлоатация през последните 5 години с товароподемност между 20 и 50 тона и брой на екипажа над 40 души. Намерете най-стария пътнически кораб в параходство БМФ. Намерете общият брой на екипажа на всички танкери, които трябва да се бракуват /по-стари от 15 години/. Направете извадка на корабите, които плават за пристанища, чиито имена завършват с буквите А и Я, с товароподемност под 30 тона и са не по-стари от 5 години. Направете подходяща PIVOT таблица и диаграма по ваш избор към таблицата, които импортирайте в документа на Word. АКО ВСЕ ПАК НЯКОЙ РЕШИ ДА МИ ПОМОГНЕ ЩЕ ЧЕРПЯ email: [email protected] skype: hause_19_m
Прикачени файлове
|
|
|
![]() ![]() |