Reply to this topicStart new topic
> Моля ви помогнете ми с Excel
martytoo
публикация 15.12.2007г. в 18:51ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 2
Дата на регистрация: 15.12.2007г.
От: Варна
Потребител # 4 454

Моля ви някой коъто разбира от excel да ми помогне с една курсова задача че аз и понятие си нямам... Благодаря предварително rolleyes.gif
Ето го и условието:
Въведете данни за кораби на БМФ, като таблицата трябва да съдържа следните колони: име на кораба, товароподемност, тип /танкер, пътнически, сухотоварен, химикаловоз и пр./, година на въвеждане в експлоатация, численост на екипажа, направление на курса. Въведете 20 кораба, удовлетво¬ряващи изискванията на заданието.
Изчислете общият брой на корабите, влезли в експлоатация през последните 5 години с товароподемност между 20 и 50 тона и брой на екипажа над 40 души.
Намерете най-стария пътнически кораб в параходство БМФ. Намерете общият брой на екипажа на всички танкери, които трябва да се бракуват /по-стари от 15 години/.
Направете извадка на корабите, които плават за пристанища, чиито имена завършват с буквите А и Я, с товароподемност под 30 тона и са не по-стари от 5 години.
Направете подходяща PIVOT таблица и диаграма по ваш избор към таблицата, които импортирайте в документа на Word.
АКО ВСЕ ПАК НЯКОЙ РЕШИ ДА МИ ПОМОГНЕ ЩЕ ЧЕРПЯ rolleyes.gif
email: [email protected]
Прикачени файлове
Прикачи файл  var12.doc ( 21 килобайта ) Брой сваляния: 14

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 10:08 - 26.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.