Reply to this topicStart new topic
> Искам да направя такъв сайт моля ви помогнете !
pepi2000
публикация 28.06.2012г. в 23:41ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 3
Дата на регистрация: 28.06.2012г.
Потребител # 22 163

Извинете но може ли да ми препоръчате книги кото да ми помогнат да направя такъв сайт като този плс - jivotno.com да може да се регистрират да мога и аз да им контролирам и да давам пари да копуват да се обличат да си пишат и всичко само без есемесите останало моля ви препоръчаите ми някакви книги или други някакви неща или теми много ви моля помогнете ми плс !!!
Go to the top of the page

+Quote Post
nikolaitn1
публикация 27.12.2012г. в 08:34ч.
Коментар: #2

Новак
*

Съобщения: 13
Дата на регистрация: 2.04.2011г.
Потребител # 17 476

За да направиш такъв сайт ти трябва много време и за да го започнеш от нулата още повече. Трябва ти PHP, Java, Java scripts, базза данни и много други неща. Също така не забравяй и домейна и хостинга, които трябва да си ги купиш. Но все пак ти предлагам професионално издание на Java и Java Scriptove както и на HTML И PHP Късмет ако решиш да го правиш wink.gif

+Quote Post
nikolaitn1
публикация 27.12.2012г. в 15:20ч.
Коментар: #3

Новак
*

Съобщения: 13
Дата на регистрация: 2.04.2011г.
Потребител # 17 476

ЦИТАТ(nikolaitn1 @ 27.12.2012г. в 09:34ч.) *
За да направиш такъв сайт ти трябва много време и за да го започнеш от нулата още повече. Трябва ти PHP, Java, Java scripts, базза данни и много други неща. Също така не забравяй и домейна и хостинга, които трябва да си ги купиш. Но все пак ти предлагам професионално издание на Java и Java Scriptove както и на HTML И PHP Късмет ако решиш да го правиш wink.gif

Забравих и да добавя, че мисля че ти трябва книга и за Flash

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 09:04 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.