![]() ![]() |
7.07.2012г. в 22:41ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 21.01.2008г. Потребител # 4 728 |
Здравейте, преди няколко дни в руски сайт попаднах на екселски файл който ме заинтригува и тук проблемите ми започнаха при самото отваряне на файла ми дава надпис /В тази работна книга са открити едно или повече невалидни имена. Тези невалидни имена са променени на #REF!./ и на няколко от страниците във файла ми дава грешка в формулите помислих че проблемът е в съмият файл. порових се и свалих файла от 5-6 различни сайта но проблемът си остана. ето адреса на файла та въпросът ми е дали проблемът ми е в моя компютър било то регионални, езикови настройки и т.н. ( тук ще помоля знаещите и можещите да не се надсмиват над мъките на един невежа) и дали може да се коригират формулите или е по лесно да се направи нов файл с нови формули |
|
|
8.07.2012г. в 15:57ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 21.01.2008г. Потребител # 4 728 |
ЦИТАТ(rentintin @ 7.07.2012г. в 22:41ч.) ![]() Здравейте, преди няколко дни в руски сайт попаднах на екселски файл който ме заинтригува и тук проблемите ми започнаха при самото отваряне на файла ми дава надпис /В тази работна книга са открити едно или повече невалидни имена. Тези невалидни имена са променени на #REF!./ и на няколко от страниците във файла ми дава грешка в формулите помислих че проблемът е в съмият файл. порових се и свалих файла от 5-6 различни сайта но проблемът си остана. ето адреса на файла та въпросът ми е дали проблемът ми е в моя компютър било то регионални, езикови настройки и т.н. ( тук ще помоля знаещите и можещите да не се надсмиват над мъките на един невежа) и дали може да се коригират формулите или е по лесно да се направи нов файл с нови формули Проблемът е решен. Файлът съдържа макроси на които трябва да се разреши достъп за да функционират всички формули |
|
|
![]() ![]() |