Reply to this topicStart new topic
> html
glock
публикация 27.07.2012г. в 13:14ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 4
Дата на регистрация: 27.07.2012г.
Потребител # 22 221

Искам да си направя сайт с html най-просто устроен сложил съм си най-обикновен банер отгоре от cooltext и искам да ви попитам как може да направя място на което може да се добавят снимки и някъква елементарна начална страница,на която да показва произволни снимки от всички,ще съм ви благодарен,ако ми помогнете
Go to the top of the page

+Quote Post
glock
публикация 28.07.2012г. в 20:25ч.
Коментар: #2

Новак
*

Съобщения: 4
Дата на регистрация: 27.07.2012г.
Потребител # 22 221

След дълго ровичкане намерих това,което търся,но нямам голямо понятие и ако го направя да може да се качва къде ли ще излезе ми е интересно и искам бутон за качване да е на отделна страница може ли малко помощ?

+Quote Post
gborova
публикация 6.03.2013г. в 16:19ч.
Коментар: #3

Новак
*

Съобщения: 1
Дата на регистрация: 6.03.2013г.
Потребител # 23 108

Здравейте и от мен.
Моля ви препоръчайте ми място, на което провеждат обучения по HTML.
Видях в интернет, че ReExe имат такива обучения.
Някой има ли информация за тях?

+Quote Post
j3richo
публикация 7.03.2013г. в 12:14ч.
Коментар: #4

Новак
*

Съобщения: 6
Дата на регистрация: 19.02.2013г.
Потребител # 23 089

gbrova , първо искам да те питам дали знаеш английски? Ако знаеш мога да ти предложа 100 полезни линка и книги от който да гледаш,четеш и да се учиш(разбира се трябва ти и търпение).Аз лично не мога да отделям пари за уроци, обаче ако знаеш малко над средно ниво английски и имаш интернет, нищо друго не ти трябва.

Междо другото много зависи и защо искаш да го научиш, ако искаш да станеш про smile.gif ще ти трябва английски език задължително и ще видиш ,че само с html нищо не става трябва и css също и javascript е нещо без което може ,но е желателно да се знае(отделно от това е добре да можеш да работиш и с Photoshop), а ако след всичко това програмирането ти се ослади smile.gif ще ти е необходим и английският.Ако ти трябва просто за да си направиш прост сайт html и css са ти достатъчни.

На 20 миналия месец постнах темата която е под тази, и от 10 дни по 2-3 часа чета и ето резултата
Да, скучен и грозен сайт ,но единствено познанията ми по html и css ме ограничават.Вече имам представа за новия дизаин обаче е по сложен и включва javascript който в моента уча от една книжка заедно с html и css.

+Quote Post
kami92
публикация 28.03.2013г. в 14:03ч.
Коментар: #5

Новак
*

Съобщения: 1
Дата на регистрация: 28.03.2013г.
Потребител # 23 151

Препоръчвам ти да си намериш видео уроци на български. Най-лесно се усвоява и като хванеш основите после пратика.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 11:18 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.