Reply to this topicStart new topic
> Съвместна работа по проект
puzzelbrain
публикация 11.08.2012г. в 19:49ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 1
Дата на регистрация: 11.08.2012г.
Потребител # 22 252

Предварително се извинявам ако темата не е за този раздел!
В продължение на няколко месеца написах справочна система за училища с която спечелих призово място в четвъртото интернационално състезание по ИТ в Благоевград. Сега след като състезанието мина мога да публикувам проекта си публично... ако искате да натрупате опит и да работим заедно по развитието на проекта пишете на e-mail:[email protected] или skype:dani_pgng93 това е сайта на самия проект кадето можете да намерите кода, демо и отговори на някои въроси. Който иска да датрупа опит, да се учи, обича програмирането и проекта му допада да ми пише и ще се радвам да работим заедно smile.gif . Ако не искате да работите по проекта, но все пак сте го прегледали и имате забележки относно него (каквито и да е) критикувайте смело тук или в сайта на проекта smile.gif (само градивна критика ако може, няма нужда от обиди). Благодаря wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
fakeuser
публикация 12.08.2012г. в 12:34ч.
Коментар: #2

Доктор - уроци

Група: Потребители
Съобщения: 836
Дата на регистрация: 15.11.2008г.
Потребител # 6 111

Като цяло приветствам идеята, и аз смятах, че един онлайн дневник ще е безкрайно полезен, ама нищо не направихме по въпроса biggrin.gif Все пак имам някои дребни коментари
  • Успях да разгледам демото само като ученик, тъй като logout.php нещо не ти работи. (Вади бяла страница и не ме маркира като излязъл)
  • Имаш собствен хостинг, защо разпространяваш сорса чрез 4shared? По-добре е да го преместиш при блога - така си сигурен, че ако човек може да види линка, то може и да го изтегли. Освен това ще отпадне досадната нужда от регистрация на онзи сайт (нещото, което ме възпря да ти разгледам и кода)
  • В частта FAQ от блога съкръщаваш SchoolConnect на CS. Явно си фен на играта? smile.gif
  • Би могло да се поработи по дизайна, тия голи таблици са леко грозновати.. Оценки 666 вместо 6, 6, 6... Но това го знаеш вероятно
  • В демото не видях някакви оценки да се различават от другите. А би трябвало да можеш да маркираш оценка като оценка от класно (в опциите на класния ръководител, които не можах да видя)
  • Хубаво би било в някой етап от проекта да се появи и статистика за оценките от минали години
  • Не видях, има ли опция да се отбележи защо е извинено дадено отсъствие? По болест, бележка, служебно, друго?
  • Не видях да има графа Забележки
  • Ценно би било да може да се влезе в системата и като родител (настойник). Например за директна комуникация между класен и родител (или между класен и всички родители от даден клас). Или дори по-дълбоко - онлайн подаване на бележка за извинение на отсъствия. Освен това ще има и запис за контактите на родителите

Май май това имах да казвам.. А, имаше още нещо - ЕГНто е доста лична информация.. Нужно ли е да се вижда на всяка страница? smile.gif

Успех с проекта, има IT състезание и в Монтана, има и национална олимпиада по ИТ. Ще натрупаш ценен опит и ще се срещнеш с такива хора, за които само думата "ботове" е достатъчно описателна
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 07:37 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.