![]() ![]() |
13.08.2012г. в 14:29ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 1.02.2012г. Потребител # 21 633 |
Здравейте! Трябва ми малко помощ относно логин система с MySQL. Системата си работи само че когато попълня полето за парола паролата ми се вижда а не се закрива, трябва да се създаде и таблица със следните параметри ---------> "plus_signup ( userid varchar(10) NOT NULL default '', password varchar(10) NOT NULL default '', email varchar(50) NOT NULL default '', name varchar(50) NOT NULL default '', sex varchar(6) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (userid) ) TYPE=MyISAM;" но не знам как използвам www.000wbhost.com за хостинг. ПЛС ПОМОГНЕТЕ!!! |
|
|
13.08.2012г. в 17:22ч.
Коментар:
|
|
![]() Доктор - уроци ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 836 Дата на регистрация: 15.11.2008г. Потребител # 6 111 |
за паролата вместо поле от вида
HTML <input type="text" /> ползвай поле HTML <input type="password" /> Колкото до базата данни.. Предполагам, че си от хората, които са свикнали да ползват phpMyAdmin. И в 000webhost можеш да го ползваш, влизаш в Members Area, отиваш в CPanel и под графата Software/Services ще намериш линк към phpMyAdmin |
|
|
14.08.2012г. в 01:01ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 1.02.2012г. Потребител # 21 633 |
ЦИТАТ(fakeuser @ 13.08.2012г. в 18:22ч.) ![]() за паролата вместо поле от вида HTML <input type="text" /> ползвай поле HTML <input type="password" /> Колкото до базата данни.. Предполагам, че си от хората, които са свикнали да ползват phpMyAdmin. И в 000webhost можеш да го ползваш, влизаш в Members Area, отиваш в CPanel и под графата Software/Services ще намериш линк към phpMyAdmin Мерси много за кода Ще кача и 2 файла за по ясно ( 1вия файл си е наред но като се регна и ми дава кода от 2рия файл) и се чудя да ли го ако имаше създадена БД. и беше качена на хоста системата ще се появява кода, а относно хоста като е готов сайта ще си го кача на платен. Това съобщение е било редактирано от techhouse95 на 14.08.2012г. в 01:04ч.
Прикачени файлове
|
|
|
14.08.2012г. в 12:59ч.
Коментар:
|
|
![]() Доктор - уроци ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 836 Дата на регистрация: 15.11.2008г. Потребител # 6 111 |
Тогава обяснявам основните стъпки накратко, другото го знае чичо Google или сам ще се досетиш
P.s. Гледам, че са автоматично генерирани (уж) файлове. Макар че не бих могъл да подмина факта, че са доста изчистени, най-добре е да си пишеш нещата самостоятелно, учи се повече така |
|
|
![]() ![]() |