Reply to this topicStart new topic
> ЛОГИН СИСТЕМА С MySQL
techhouse95
публикация 13.08.2012г. в 14:29ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 2
Дата на регистрация: 1.02.2012г.
Потребител # 21 633

Здравейте!
Трябва ми малко помощ относно логин система с MySQL.
Системата си работи само че когато попълня полето за парола паролата ми се вижда а не се закрива, трябва да се създаде и таблица със следните параметри
---------> "plus_signup ( userid varchar(10) NOT NULL default '', password varchar(10) NOT NULL default '', email varchar(50) NOT NULL default '', name varchar(50) NOT NULL default '', sex varchar(6) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (userid) ) TYPE=MyISAM;" но не знам как използвам www.000wbhost.com за хостинг. ПЛС ПОМОГНЕТЕ!!! helpsmilie.gif sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
fakeuser
публикация 13.08.2012г. в 17:22ч.
Коментар: #2

Доктор - уроци

Съобщения: 836
Дата на регистрация: 15.11.2008г.
Потребител # 6 111

за паролата вместо поле от вида
HTML
<input type="text" />

ползвай поле
HTML
<input type="password" />

Колкото до базата данни.. Предполагам, че си от хората, които са свикнали да ползват phpMyAdmin. И в 000webhost можеш да го ползваш, влизаш в Members Area, отиваш в CPanel и под графата Software/Services ще намериш линк към phpMyAdmin wink.gif

+Quote Post
techhouse95
публикация 14.08.2012г. в 01:01ч.
Коментар: #3

Новак
*

Съобщения: 2
Дата на регистрация: 1.02.2012г.
Потребител # 21 633

ЦИТАТ(fakeuser @ 13.08.2012г. в 18:22ч.) *
за паролата вместо поле от вида
HTML
<input type="text" />

ползвай поле
HTML
<input type="password" />

Колкото до базата данни.. Предполагам, че си от хората, които са свикнали да ползват phpMyAdmin. И в 000webhost можеш да го ползваш, влизаш в Members Area, отиваш в CPanel и под графата Software/Services ще намериш линк към phpMyAdmin wink.gif

Мерси много за кода thumbsupsmileyanim.gif но относно PhpMyAdmin до сега не сам ползвал база данни защото съм начинаещ и не ми е трябвало но сега като пробвам логин формата на ПЦ то ми дава код свързан с база данни

Ще кача и 2 файла за по ясно ( 1вия файл си е наред но като се регна и ми дава кода от 2рия файл) и се чудя да ли го ако имаше създадена БД. и беше качена на хоста системата ще се появява кода, а относно хоста като е готов сайта ще си го кача на платен.

Това съобщение е било редактирано от techhouse95 на 14.08.2012г. в 01:04ч.
Прикачени файлове
Прикачи файл  signup.php ( 2.06 килобайта ) Брой сваляния: 3
Прикачи файл  signupck.php ( 1.56 килобайта ) Брой сваляния: 2

+Quote Post
fakeuser
публикация 14.08.2012г. в 12:59ч.
Коментар: #4

Доктор - уроци

Съобщения: 836
Дата на регистрация: 15.11.2008г.
Потребител # 6 111

Тогава обяснявам основните стъпки накратко, другото го знае чичо Google или сам ще се досетиш wink.gif
  • В CPanel на 000webhost отиваш в mySQL и създаваш база данни и потребител
  • Ще ти напише 4 реда php код, в които пише хоста, името на базата данни, потребителското име и паролата. Можеш да си ги копираш в някой php файл, който да инклудваш всеки път, когато ти трябва връзка с базата данни
  • Възможно е да направиш малък скрипт, който да ти създаде таблицата, или да ползваш трета програма (примерно myAdmin). Аз предпочитам първия вариант, но може би за теб е по-лесен втория
  • пускаш си phpMyAdmin, цъкаш enter phpMyAdmin за вече направената база данни.
  • Намираш полето Create new table on database ИМЕТО_НА_БАЗАТА_ДАННИ. Попълваш името на таблицата и броя на полетата (взимаш ги от това, което ни предостави в началото). Натискаш GO
  • Попълваш спрямо даденото в началото, каквото не знаеш с какво да попълниш, оставяш го празно

P.s. Гледам, че са автоматично генерирани (уж) файлове. Макар че не бих могъл да подмина факта, че са доста изчистени, най-добре е да си пишеш нещата самостоятелно, учи се повече така wink.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 04:54 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.