![]() ![]() |
17.10.2012г. в 20:09ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 17.10.2012г. Потребител # 22 543 |
Здравейте! Как мога да направя снимка, да изглежда така като на прикачената, с COREL продукт. Сянката ми е ясна, но разливането на самата снимка не мога да го направя. Interactive Trancperancy Tool НЕ ме устройва, не може да я направи само в края, а размива голям участък и изсветлява много (снимките са продълговати). П.С. С photoshop не знам как става, а и ще ми се усложни много работата Благодаря!
Прикачени файлове
|
|
|
21.01.2013г. в 23:16ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 9 Дата на регистрация: 5.11.2012г. От: България Потребител # 22 728 |
ЦИТАТ(alex696 @ 17.10.2012г. в 21:09ч.) ![]() Здравейте! Как мога да направя снимка, да изглежда така като на прикачената, с COREL продукт. Сянката ми е ясна, но разливането на самата снимка не мога да го направя. Interactive Trancperancy Tool НЕ ме устройва, не може да я направи само в края, а размива голям участък и изсветлява много (снимките са продълговати). П.С. С photoshop не знам как става, а и ще ми се усложни много работата Благодаря! Колко броя са снимките |
|
|
![]() ![]() |