![]() ![]() |
19.03.2013г. в 15:22ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 4 Дата на регистрация: 5.03.2009г. Потребител # 6 773 |
Здравейте, нов съм в този форум, доколкото видях няма постната тема с моя проблем, та.. Вече имам max 9, 2009 и 2010, целта е да проимам и Rayfire 1.43/1.44, но след инсталация просто не ми отваря панела.. Грешки при инсталирането не показва да има, в програмата ми приема и сериала и т.н.., уж всичко точно, но след като се опитам да отворя панела, бутончето съответно изчезва, както си му е реда, но панела реално не се появява на екрана?.. Инсталирал съм и Nvidia Physx, тя цялата играчка е точно заради това. Имам и Rayfire 1.32, който си работи нормално, но пък няма Physx. Та въпроса ми е - има ли нещо, което пропускам при 1.43, за да ми се появи панела, ако при някой работи ако може да ми даде линк или Skype за релийза (аз намирам само 2 в piratebay..), и съответно може ли да се направи по някакъв начин симулацията с 1.32 без Physx раздела?.. Честно казано предпочитам първия вариант, но както е възможно.. Може би друг релийз все пак ще оправи проблема с излизането на панела.. Благодаря Ви предварително! |
|
|
19.03.2013г. в 18:46ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 4 Дата на регистрация: 5.03.2009г. Потребител # 6 773 |
Значи до тук стигнах до: max 9 + rf 1.32 без physx (въпреки, че е инсталиран nVidia Psysx..) + RB Collection, но всичко става доста бавно и недостатъчно прецизно - разрушаването е равномерно навсякъде, без значение къде удря bullet-а примерно.. Какъв е варианта тоя Physx раздел все пак да ми излезе в Rayfire панела??.. Всички уроци включват тоя Physx..
|
|
|
![]() ![]() |