Reply to this topicStart new topic
> СПЕШНО !
fb57sdsuf0sd4
публикация 29.03.2013г. в 01:51ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 1
Дата на регистрация: 29.03.2013г.
Потребител # 23 154

Наистина проблема е опустошителен. Два дни и нощи търся разрешение, и поради липсата на време реших да потърся помощ по най-екстремния начин - както си личи и по потребителското ми име. Трябва ми най-обикновена форма за обратна връзка. Пробвах html стандартната - разбрах, че работа само с email клиент. Но ми при мен и така не работеше. biggrin.gif Пробвах приблизително 68 скрипта с php , готови - страничка index.html , страничка със скирпта send.php ,в която се съдържаше и текста ,, Съобщението е изпратено,, . И под други разновидности пробвах , с няколко страници, но принципа е един и същ. Така, не съм спала - изпих рекордно количество кафе през последните 48 часа - но крайния ефект беше абсолютно отчаяние. Сега ще разясня какъв е проблема - работя с Dreamweaver , правя един проект ,който трябваше да е готов на 30.03.2013 но очевидно ще бъде готов 2014. Правя страниците, отварям ги с Google Chrome и когато натисна бутона за препращане към php страницата браузъра ми отваря целия скирпт в цялото си величие. В dreamweaver е оцветен, тоест би трябвало да работи. Слагах го между всички възможно тагове в науката за html, но НЕ!! Или се вижда скрипта, или не работи. Отделно, че ми излизат маймуняци някакви, но този проблем ще го оправя по-натам. Пробвах всякакви скриптове от всякакви сайтове, всичко. Сайта ми се намира още на компютъра. Едната ми мисъл беше, че dreamweaver нещо разбъзиква кода, но пробвах и в notepad. Пак същото. Пробвах и с друг браузър - пак същото. От програмата ли е, от браузъра ли е, или какво!? Много ми е важен този проект и ще се радвам на възможно най-бърза помощ. Не съм много по PHP , преди време съм работила с Action Script, но относно web сайтове - не съм от тия, които ги пишат. Всичко е прекрасно, предвижда добри печалби, само на това съм заседнала. Ще рекламирам после и сайта, когато го пусна - ако е скоро. Но това е най-важното , клиента да си въведе данните и те да ми се изпратят на имейла, за да мога да работя с него. Обещавам безплатна услуга за този, който ми даде отговор /ако искате разбира се/ biggrin.gif Както си личи и по текста - мозъка ми се е промил като парцал в люлинска баничарница, така че от цялото си сърце се надявам на помощ....

Това съобщение е било редактирано от fb57sdsuf0sd4 на 29.03.2013г. в 01:52ч.
Go to the top of the page

+Quote Post
fakeuser
публикация 1.04.2013г. в 02:31ч.
Коментар: #2

Доктор - уроци

Група: Потребители
Съобщения: 836
Дата на регистрация: 15.11.2008г.
Потребител # 6 111

За да ти работи скрипта в php страницата, наместо да се показва (или дори да тръгва да се сваля) трябва да имаш инсталиран сървър и PHP. Имам едно предположение, че именно тез неща ти липсват smile.gif Аз обикновено ползвам Apache HTTPD за "сервиране" на файловете. Ако ти е трудно да кажеш имаш ли или нямаш такова същество:
  • ако си тестваш сайта с двойно щракване върху някой HTML файл, значи не използваш сървър, дори да има инсталиран
  • ако адреса в браузера ти започва с file:/// и продължава като последователност от имена на папки на компютъра ти, значи не ползваш сървър
  • ако тестваш сайта си на адрес или :8080/ или нещо подобно, значи проблема е нейде другаде
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 06:12 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.