Reply to this topicStart new topic
> Правете Пари от интернет и то в ЕВРО ! Печелете по 1.5 Евро на ден
ivaylopk
публикация 1.05.2013г. в 14:07ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 9
Дата на регистрация: 30.04.2013г.
Потребител # 23 239

Здравейте приятели.
Мисля ,че това е точното място където мога да споделя с вас какво правя през свободното си време .
Мисля ,че всички сте запознати с сайтове за правене на пари ,чрез кликане на реклами. В интернет е пълно с такива реклами и те зарибяват да се регистрираш.
Нашата държава е в Европа и мисля , че трябва да печелим евро а не долари.
Искам да споделя 3 сайта от които печелиш в Евро - което е много по доходоносно за нас в България.
Всеки е чувал за Neobux Clixsense Probux и всякакви други бух-сове ....... Истината е че тези сайтове наистина плащат на своите клиенти . Но при тях е много малко заплащането защото са стари PTC сайтове в долари а при тях стандарт-а е друг. (вече имат много потребители и за това злоупотребяват с нас като ни плащат по 0.001 долар)
За това ви предлагам да започнете на чисто с европейски сайтове и да почнете да печелите в Евро.
В момента аз правя парички от 3 сайт-а които съм проверил стриктно в интернет и навсякъде да се уверя ,че наистина са легитимни ,а не измама като повечето.
От 2 сайта вече имам изплащане . Искам просто да ви предоставя възможността да правите повече пари а не по 0.000001 долар на клик
Тези сайтове имат от 10 до 25 реклами на ден за които ти плащат по 0.01 Евро . В необукс на ден правиш общо по 0.01 долар... което е супер малко и те злоупотребяват с вас . В същото време тези сайтове печелят милиони.

Регистрирайте се и започнете на ново . Ще видите ,че това са коренно различни сайтове от тези които познавате и които ви дават по 1 долар на месец .... в най добрият случай. Освен ако не имате 1000 човека реферали.....

И ето дойде ред за сайтовете за които говоря.
Всеки свободно може да се пресъидени към тях напълно безплатно.
От всеки един сайт ти може да правиш 0.3€ до 0.5€ Евро на ден което е уникална възможност.

Първият сайт е EarnON
Плаща до 0.02€ на кликане
Минимално изплащане 5€
Може да наемате реферали на ниски цени
Ъпгрейд до голд мембър струва само 9.99€
За регистрация натиснете Тук

Вторият сайт е Share2bux
Плаща до 0.08€ на кликане
Минимално изплащане 1.5€
Ъпгрейд до Премиум мембър само 4.99€
Специална промоция ще получите 5€ като се регистрирате от Тук.

Третият сайт е EuroPinatа
Плаша до 0.02€ на кликане
Минимално изплащане 2€
Ъпгрейд до Голден мембът 4.50€
За регистрация натистнете Тук

Благодаря за отделеното време .
Ако имате въпроси пишете ми .
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 14:05 - 26.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.